октомври 03, 2023

Мария се набута в семейния бизнес на Гущерови

https://kliuki.net/kliuki/mariya-se-nabuta-v-semeyniya-biznes-na-gushterovi/146352 Kliuki.net
Мария се набута в семейния бизнес на Гущерови

Мария започна да се изживява като шеф в бизнеса на семейството на мъжа си

Мария Отварачката е с ново амплоа. Тя е решила да се натика в семейния бизнес на мъжа си и хвърля неимоверни усилия да рекламира най-новия обект на Гущерови. Въпреки мрънканията й, че вечно няма време и е много ангажирана с малката Марая, тя се изживява като мениджър в семейния ресторант на богатата фамилия.

[caption id="attachment_91160" align="alignright" width="300"]Мария се изживява като бизнес дама Мария се изживява като бизнес дама[/caption]

Нищо, че няма нужното образование. Мария възнамерява да контролира дейността на заведението, което се намира в резиденция, където преди е живял самия Добромир Гущеров, а преди него много влиятелни личности от хайлайфа на България. Яко се е заела със задачата да популяризира новооткритото заведение, като непрекъснато пуска линкове към страницата на новия ресторант в страницата си във Фейсбук.

Това не и е работа, коментират феновете. Нека си гледа кариерата, а не да се прави на велика шефка, споделят други.

Чалгаджийката не спира и с хвалебствията по отношения на съпруга си Християн Гущеров. Наляво и надясно дава интервюта и вече извади на показ креватните си истории с Хриси. Отварачката заявява пред медиите колко добър е в леглото нейния Мечо, научиха от hotarena.net.

Колко важен за тях е сексът, който правят. Колко интелигентен е Християн и как чувството му за хумор прави живота им заедно интересен и несравним.Той й дава всичко, от което се нуждае. По младият от нея мъж я зарежда с енергия и сила и затова се е наела да се справи с многото предизвикателства в личния си живот и кариерата си.

Слуховете, които се разпространяват по адрес на фолкаджийката, твърдят, че не любовта, а паричките на Гущеров са я пратили под венчилото. По-добре да дари милионерската фамилия с наследник, отколкото да се меси в бизнеса им, добавят в коментарите си потребителите в интернет.