април 25, 2024

Мария се омъжила с помощта на любовна магия?

https://kliuki.net/kliuki/mariya-se-omazhila-s-pomoshtta-na-lyubovna-magiya/146062 Kliuki.net
Мария се омъжила с помощта на любовна магия?

Мария прибегнала до помощта на врачки, за да закара съпруга си до олтараМария използвала любовна магия, за да върже съпруга си

Мария се е омъжила с помощта на любовна магия? Близки до дребната певица издават, че когато се запознала с първия си съпруг Митко Андонов, първоначално той не бил особено впечатлен от нея. И не гледал на връзката им като на нещо сериозно.

[caption id="attachment_89435" align="aligncenter" width="300"]Мария излъгала Митко с помощта на магия Мария излъгала Митко с помощта на магия[/caption]

Чалгаджийката обаче била твърдо решена да се омъжи за богаташ, а Митко се оказал идеалния избор, тъй като освен пари, притежава и красива външност. За разлика от сегашния й съпруг - още по-богатият, но огромен Християн Гущеров. За да върже Андонов, изпълнителката прибегнала до помощта на врачка, която да й забърка любовна магия. Която да й гарантира, че богаташът ще се влюби лудо в нея и ще я поиска за съпруга. И няма да поглежда други жени.

За да не я разнасят в София какви ги върши обаче, Мария предпочела да отиде при гадателка в родната й Стара Загора. Жената успяла да я убеди, че прави действащи любовни магии и й се притекла на помощ. Естествено, срещу солидно заплащане. Дали благодарение на нейните магически процедури или не, но е факт, че след известно време брюнетката все пак постигна целта си и накара Андонов да се ожени за нея.

Но за неин ужас се оказа, че бракът им е пълно фиаско, като единственото хубаво нещо в него е малката Марая. В един момент Митко просто започна да изневерява на съпругата си кажи-речи с всяка срещната и крахът беше неизбежен, припомнят от hotarena.net. Дали магията е спряла да действа или любовта просто си е отишла, можем само да гадаем. Но е факт, че с втората си съпруга Никол Митко Андонов има повече от стабилен и щастлив брак.