септември 27, 2023

Мария се състари, заприлича на леличка (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-se-sastari-zaprilicha-na-lelichka-snimki/146438 Kliuki.net
Мария се състари, заприлича на леличка (Снимки)

Мария да спре с експериментите с външния си вид, зоват феновете

Мария Гущерова, известна с прякора си Мара Отварачката, срази почитателите си отново. Фолкфурията се изтипоса във Фейсбук направо от фризьорския салон без грим. Гледката явно никак не допадна на феновете.

[caption id="attachment_91560" align="alignleft" width="300"]Мария все повече заприличва на леличка Мария все повече заприличва на леличка[/caption]

Негативните критики и мнения обаче не са позволени и се анулират на страницата й.

Само един коментар се мъдри под фотосите и почитателят любезно й дава акъл, че цвета на косата , който е избрала не й подхожда.

И наистина този оранжево-червеникав оттенък, който е харесала никак не й стои добре. С този цвят на косата, бухналата прическа и сенките под очите изглежда, като някоя супер състарена и изморена лелка, добавят потребителите по форумите. Някои твърдят, че им прилича на доста по-възрастната от нея певица Елвира Георгиева. Изглежда с поне десет години по-стара, допълват други. Феновете недоумяват, защо е публикувала снимките, като изглежда толкова ужасяващо, видяха от hotarena.net.

Преди време Мария беше една от най-обаятелните и нежни изпълнителки в поп фолка. Откакто попадна в капана на пластичните корекции, външният й вид значително се промени. Не случайно фокаджийката без грим, изглежда стресиращо за интернет потребителите. Преди време отново нейна снимка без грим в мрежата й донесе само негативи. Прилича на извънземно, са част от злобните отзиви.

След като надяна брачният хомот на Християн Гущеров, Мария видимо се е занемарила. Очевидци разказват, че на свои участия в столични нощни клубове, тя се появява с току-що изникнали косъмчета под мишниците. Може да сменя тоалетите си често, но гледката не е приятна. Има и такива жени, които като се обвържат и не се грижат за външния си вид. И това не й се случва са първи път, добавят свидетели на издънките на Мария.

mara kofti mara kofti2 mara kofti3