март 31, 2023

Мария се тежкари в Сен Тропе, всеки ден с различен бански (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-se-tezhkari-v-sen-trope-vseki-den-s-razlichen-banski-snimki/144372 Kliuki.net
Мария се тежкари в Сен Тропе, всеки ден с различен бански (Снимки)

Мария повече позира за снимки, отколкото да се наслаждава на почивката си

Мария за пореден път не пропусна да демонстрира стандарта си на живот. Който води, благодарение на парите на половинката си Християн Гущеров. В момента двамата са на поредния си екзотичен воаяж, рози път до Сен Тропе. Естествено, Мария побърза да качи снимки от почивката им, за да покаже колко добре си изкарват.

[caption id="attachment_78355" align="alignleft" width="300"]Мария в Сен Тропе Мария в Сен Тропе[/caption]

Прави впечатление, че позабравената певица се интересува повече от това как изглежда за снимките, отколкото да се наслаждава на престоя си. Мария всеки път е стъкната с различен бански със съответните аксесоари, синджирчета по корема и т.н. към тях, видяха от hotarena.net. Които са много подходящи за фотосесии, но не и ако действително искаш да събираш тен на плажа. Каквато всъщност е целта на всяка една почивка.

Само дето Отварачката винаги се е интересувала повече от това да чупи стойки, отколкото наистина да се забавлява, коментират феновете. И за да бъде картинката цялостна, изпълнителката е сложила до себе си и книга. Която я чете, я не. Важно е да изглежда така, смеят се форумци. Мария не е пропуснала да снима и половинката си Гущеров, на когото всъщност дължи тузарския си начин на живот.

Богаташът се кефи на водата в басейна и въобще не се трогва от проблемите на гаджето си какъв бански да си обуе за снимката.

[gallery link="file" ids="78356,78357,78358"]