септември 27, 2023

Мария си плаща за гледане на клиповете й

https://kliuki.net/kliuki/mariya-si-plashta-za-gledane-na-klipovete-y/146359 Kliuki.net
Мария си плаща за гледане на клиповете й

Мария се е видяла в чудо как да задържи вниманието към себе си

Нови скандални разкрития заляха медийното пространство. Чалгаджийката Мария плаща, за да се гледат видео клиповете й в YouTube. Фолк певицата се е забъркала във фалшива схема, за да се сдобие с популярност.

[caption id="attachment_91191" align="alignright" width="300"]Мария си плаща за феновете Мария си плаща за феновете[/caption]

След като преустанови участията си, преди известно време Мара Отварачката загуби част от позициите си в поп фолка. Тя възобнови изявите си по клубовете, но това едва ли ще й върне бързо популярността и предишната известност. Въпреки, че не слиза от страниците на клюкарските интернет издания, за Мария се тиражират новини, свързани предимно с личния й живот и този на фамилията. Затова е решила да си купи слава, научиха от hotarena.net.

За годишните награди на тв Планета голямо значение има гледането в YouTube на клиповете на изпълнителите на „Пайнер“. Така се определят доста от номинациите, за най-харесвана песен , най-популярна фолк певица.

Мария не може да се похвали с голяма гледаемост на видеата си и бърза да набере скорост. Тя е решила да използва финансовите възможности на съпруга си да си плаща за да набира точки от посещенията във въпросния сайт за видеосподеляне.

А схемата е много проста. Гущерови плащат за мними, нереални посещения през фирми , които са компютърно зададени през недействителни IP адреси. Интересното е, че най-големите почитатели на чалгаджийката са потребители от Зимбабве, Шри Ланка и Никарагуа, а не нашите.

Не отдавна, в поредното си хвалебствено интервю, Мария огласи, че съпругът й Христиан и неговият баща разработват международна социална мрежа. Слуховете твърдят, че е възможно през нея да се правят машинации за рекламирането на фолк изпълнителката.

Най-интересното в цялата тази скандална история е , че червенокосата Мара ще се окаже певица със световна известност, докато колежките ще се напъват да печелят пари и слава.