април 19, 2024

Мария стъкна Марая с прическа като на Алисия (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-stakna-maraya-s-pricheska-kato-na-alisiya-snimki/147636 Kliuki.net
Мария стъкна Марая с прическа като на Алисия (Снимки)

Мария издокара щерка си с прическа като на колежката си

Мария държи дъщеря й винаги да е по последна мода

Мария държи изключително много дъщеря й да е винаги стъкната по последна мода. Певицата не жали средства и усилия, за да бъде Марая модерна като в това число влизат както дрехите, така и прическата на малката сладурана. Последната приумица на мама Мария е да докара щерка си с така модерната напоследък прическа, при която основната част на косата е изправена, а на тила на главата има малко, небрежно кокче.

[caption id="attachment_99783" align="alignright" width="300"]Мария стъкна Марая с прическа ала Алисия Мария стъкна Марая с прическа ала Алисия[/caption]

Прическа, която предизвика оживени коментари в онлайн пространството доколко човек трябва да следва сляпо модните тенденции, тъй като кокчето не е чак толкова красиво. Негови фенки са Алисия и Моника Валериева.

Всъщност именно певицата първа се появи в този си вид покрай заснемането на парчето си "Моят рай" с Насо и СкандаУ. И повлече крак сред родните звезди. Очевидно и Мария не е останала безразлична и е решила да последва примера на колежката си, само че не за себе си, а за Марая.

maraq kosaКрасивото момиченце изглежда повече от добре, въпреки тук-таме появилите се коментари, че прическата й е кофти. Факт е обаче, че това няма как да изкриви цялостното мнение на хората за дъщерята на Отварачката, което е, че малката е наистина красиво момиченце.

Модерната й визия се допълва от дънкова риза, елече с пух и лачени кубинки, които ще бъдат хит през есента, коментират модните спецове.

alisiq kosaПовече от ясно е, че макар самата Мария да демонстрира на моменти доста спорен стил на обличане, дъщеря й винаги изглежда безупречно. Вижте снимките и се убедете сами.