септември 28, 2023

Мария записва дует с Гущеров! (Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-zapisva-duet-s-gushterov-podrobnosti/146292 Kliuki.net
Мария записва дует с Гущеров! (Подробности)

Мария смята да запише дует със съпруга си

Мария смята да направи песен с Гущеров, в нета ги наричат лилипута и хипопотама

Потресаваща новина от последния час, взриви интернет пространството. Мара Отварачката и съпругът й, маститият милионерски син Християн Гущеров ще запишат дует.

[caption id="attachment_90868" align="alignright" width="300"]Мария мисли да запише дует с мъжа си Мария мисли да запише дует с мъжа си[/caption]

Дали пухкавият Християн има качества на фолк изпълнител остава да разберем в последствие, но половинката му не спира да се фука и да подчертава при всяко свое интервю, че като малък той е пял в детската музикална група „Бон-Бон“. Там е участвала и поп певицата Поли Генова, но оттогава са минали повече от двадесет години.

Мария и Християн Гущерови ще запишат нов фолк хит и видео, където ще се снимат заедно. Дали гледката ще е приятна за феновете, като се има предвид каква двойка са те. Коментарите са доста злъчни, видяха от hotarena.net. Едни ги наричат българските Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс, а други подхвърлят, че дуета ще се нарича лилипута и хипопотама.

Фолк певицата започва своите изяви още като ученичка, в предаването „Като лъвовете“. Гущеров е бил бекграунд вокалист. Но докато Мария продължава своето развитие като поп фолк певица, милионерският наследник избира друго поприще. Той се занимава със сериозен бизнес, откъдето са и парите му и никой не го е виждал да държи микрофон отдавна.

Заради любимата си жена Християн е готов да се пробва и в музикалната кариера. Интересно, какво е мнението на бащата Добромир Гущеров, който е известен със своята взискателност и разсъдливост. Едва ли ще му се понрави фиаското на наследника му.

Едно не може да се отрече. Всички научили тази гореща новина, чакат с нетърпение да видят новото парче на семейния дует. Отсега е ясно, че предизвиква небивал интерес и ще се превърне в най-гледаното видео.