май 02, 2024

Мартина на Слави чака бебе от любовника си!

https://kliuki.net/kliuki/martina-na-slavi-chaka-bebe-ot-lyubovnika-si/146064 Kliuki.net
Мартина на Слави чака бебе от любовника си!

Мартина на Слави е бременна, с любовника си стягам свой собствен домМартина на Слави вече не крие връзката си с Коко Колев

Мартина на Слави е бременна! Както от kliuki.net първи писахме, танцьорката действително се е оттеглила от сценичните си изяви, защото очаква първата си рожба. Бащата обаче не е дългогодишната й половинка Слави Трифонов!

[caption id="attachment_89440" align="aligncenter" width="300"]Мартина на Слави е бременна Мартина на Слави е бременна[/caption]

Балерината очаква дете от любовника си - Коко Колев, с когото дълго време слагаше рога на гологлавия водещ. И заради когото Слави я натири от предаването си и заличи името й и всички снимки с нея от сайта на шоуто. Все едно никога не я е имало. По всичко личи обаче, че Мартина изобщо не изживява тежко раздялата. Дори напротив. Блондинката вече не крие връзката си с боксьора Коко Колев, който е и неин фитнес инструктор. Двамата все по-често са забелязвани заедно из столичните молове, и по-точно в бебешките магазини.

Нейни близки потвърдиха новината, че Мартина на Слави очаква първото си дете, научиха от Блясък. Балерината все още е в първите месеци на бременността си затова коремчето й е още съвсем мъничка. И хубавицата успява успешно да го прикрива с дрехите си. До края на тази година тя и новата й половинка ще станат родители за пръв път, а новината вече била споделена с най-близките приятели на двойката. Които издават, че влюбените очаквали с нетърпение появата на наследника си.

Припомняме ви, че Мартина Огнянова и Слави се разделиха преди няколко месеца след жесток скандал. Оказа се, че танцьорката системно е слагала рога на звездата с фитнес инструктора си. В един момент Слави научил за измяната и съвсем резонно натирил невярната си половинка както от дома, така и от шоуто си. По всичко личи обаче, че блондинката не страда особено от раздялата. Тя отдавна мечтаела за дете, а упоритото нежелание на Слави да има собствени наследници я отдалечило от него и в тласнало в ръцете на Коко. С когото вече стягат собствен дом.