март 25, 2023

Мартина на Слави го зарязала заради Славчо Тошев

https://kliuki.net/kliuki/martina-na-slavi-go-zaryazala-zaradi-slavcho-toshev/145398 Kliuki.net
Мартина на Слави го зарязала заради Славчо Тошев

Мартина на Слави вече не крие, че има нова тръпка

Мартина на Слави се срещала с любовника си в апартамента на Дългия

Мартина на Слави го заряза заради Славчо Тошев! Пикантният слух от няколко дена обикаля из родното светско пространство, а близки до танцьорката се кълнат, че е самата истина. Според запознати, палавата балерина започнала успоредна връзка с футболиста, докато още деляла постелята си с шоумена. Нещо повече, Мартина на Слави дотолкова се забравила по новото си увлечение, че дори го канела да се срещат в апартамента, който делеше с гологлавия водещ.

[caption id="attachment_85018" align="alignleft" width="300"]Мартина на Слави го зарязала заради Славчо Тошев Мартина на Слави го зарязала заради Славчо Тошев[/caption]

Естествено, логичното се случило и в един прекрасен ден Трифонов изловил двамата прелюбодейци и то на калъп. Последвал грандиозен скандал, след който Дългия и балерината окончателно скъсали. Мартина на Слави обаче не страдала особено от развръзката, даже напротив,. Според запознати танцьорката веднага се нанесла в жилището на бившия вратар, който в момента няма отбор и се е отдал единствено на купони.

Приятелки на Мартина пък разкриват, че тя нарочно не е криела аферата си с Тошев, тъй като се надявал Слави да я хване и да улесни раздялата им. Тъй като на танцьорката не й стискало да му каже в очите, че вече си има друг, научиха от Агенция ПИК. В крайна сметка номерът й мина и сега балерината се радва на новата си любов необезпокоявана от никого.

Любопитното е, че тя и футболистът се познават от доста време, но отношенията им никога не достигали до нещо повече от кратък флирт. Едва в последните месеци чувствата помежду им се разгорели и те започнали да се срешат тайно. Първо по хотели и в жилището на Славчо Тошев, а накрая и в апартамента на Мартина и Слави.

Самият Славчо Тошев пък е известен не толкова с постиженията си на терена, колкото със завоеванията си на нежния фронт. Към които прибави и Мартина.