май 02, 2024

Мартина на Слави му изневерила с неизвестен боксьор

https://kliuki.net/kliuki/martina-na-slavi-mu-izneverila-s-neizvesten-boksyor/145632 Kliuki.net
Мартина на Слави му изневерила с неизвестен боксьор

Мартина на Слави половин година крила страничната си афераМартина на Слави вече окончателно е извън живота и шоуто на звездата

Мартина на Слави му е слагала рога с напълно неизвестен боксьор. Слуховете, че звездната двойка е разделена от месеци получиха своето потвърждение. Както и информацията, че причина за разрива е изневяра от страна на танцьорката. Тя обаче не му е кръшнала с бившия футболист Славчо Тошев, каквито слухове се появиха преди време.

[caption id="attachment_86491" align="alignright" width="300"]Мартина на Слави му слагала рога с боксьор Мартина на Слави му слагала рога с боксьор[/caption]

Мартина на Слави действително му е сложила рога със спортист, само че той изобщо не е известен на публиката. Мъжът, успял да разбие връзката на гологлавия шоумен се казва Коко Колев и е боксьор, който заработва като треньор. Именно така двамата с Мартина се запознали. Преди около половин година танцьорката решава да се запише да тренира бокс, а треньор й е именно Коко.

Хора от залата за тренировки, свидетели на заварката, разказват, че свалката между двамата прелюбодейци станала буквално за дни. "Още от първия урок се усети, че помежду им става нещо", разказват другите трениращи, научиха от hotarena.net. Осъзнавайки ситуацията, Мартина на Слави помолила любовника си да бъдат дискретни, за да не се разчуе какви ги вършат зад гърба на водещия.

Затова и си общували предимно с смс-и. До рождения ден на Трифонов през октомври, когато той и Мартина заминали за чужбина, за да отбележат празника му. Тогава шоуменът видял в телефона на любимата си мръснишко съобщение от любовника й. Дългия веднага схванал какво се случва зад гърба и още след връщането на двойката в България незабавно натирил невярната Мартина от апартамента си като си взел обратно колата и всички подаръци, които й е правил, разкриват запознати.

И съвсем естествено, я разкарал и от шоуто си, където танцьорката вече не присъства и във финалните надписи.