март 29, 2024

Мартина на Слави загуби бебе? Двамата били отчаяни

https://kliuki.net/kliuki/martina-na-slavi-zagubi-bebe-dvamata-bili-otchayani/143354 Kliuki.net
Мартина на Слави загуби бебе? Двамата били отчаяни

Мартина на Слави е загубила бебето си, двамата се депресирали от неприятната случка

Мартина на Слави е загубила бебето си, твърдят от екипа на шоуто, научи Kliuki.net.

Доскоро балерината изглеждала сияеща и различна, забелязвало се и малко коремче, което подсказвало за щастливото събитие при нея.

[caption id="attachment_67788" align="alignright" width="300"]Мартина на Слави загубила бебето си, двамата били отчаяни Мартина на Слави загубила бебето си, двамата били отчаяни[/caption]

Мартина на Слави дори преустановила работа за кратко, шушукало се, че това ще продължи поне около 9 месеца... и изведнъж дошла неприятната новина, писа изданието HotArena.net.

Мартина на Слави отново се появила на дансинга, не казала нищо, но лицето й давало достатъчно индикации, че не е радостна от този факт. После някои по-приближени до нея разузнали, че става дума за спонтанен аборт.

Мартина на Слави е била бременна, но загубила плода. След това си възвърнала старата форма, от коремчето нямало и следа. Мартина и Слави Трифонов много искали да си имат наследник.

Дългия дори бил готов да надене брачната халка, той вече предложил на Мартина и тя му е официална годеница. Не само танцьорката, но и той се почувствал зле от развръзката.

Не давал въобще да се говори с него, ходил угрижен и мрачен. Ако този слух е верен, нищо чудно, че е такова настроението му, защото Слави не е в първа младост, а сигурно вече няма търпение да си има дете.

Дано скоро и това се случи с Мартина на Слави...