април 24, 2024

Маруся на Евгени: Само се прибери, другите неща не ме интересуват (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/marusya-na-evgeni-samo-se-priberi-drugite-neshta-ne-me-interesuvat-video/143667 Kliuki.net
Маруся на Евгени: Само се прибери, другите неща не ме интересуват (Видео)

Маруся на Евгени е категорична, че 17 години връзката им се движи по един и същ начин и това няма да се промени

Маруся на Евгени Иванов без да иска потвърди слуховете, че съпругът й се е увлякъл по Бориса Тютюнджиева. По време на срещата между двамата в Къртицата, съпругата на волейболиста взе да му прави някакви странни жестове с ръце, очевидно не искайки да говори пред следящите ги камери. След което в прав текст му заяви да се прибере при нея.

[caption id="attachment_70599" align="alignleft" width="300"]Маруся на Евгени Съпругата на Пушката[/caption]

"Нищо друго не ме интересува. Така е било 17 години и сега не е по-различно", изтъкна законната половинка на Пушката. И докато част от зрителите видяха в думите й единствено желание съпругът й да се прибере по-бързо у дома, други заподозряха доста по-скрит смисъл в тях.

Според част от феновете Маруся на Евгени е има в предвид увлечението на мъжа й по Бориса Тютюнджиева. Което не остана скрито от очите на почитателите и беше доста обсъждано в онлайн пространството. Изглежда за съпругата обаче това изобщо не е притеснително. Тъй като 17 години нещата помежду им си вървят по този начин. "Ясно е какво иска да каже. Той 17 години се зазяпва, но в крайна сметка си стои с нея. И това й е достатъчно", коментират форумци.

За подобни взаимоотношения намекна и дългогодишният съотборник на Евгени в националния отбор по волейбол - Теодор Салпаров. В студиото на Къртицата либерото ни изтъкна, че Евгени винаги е бил ценител на женската хубост. "Дори и да се е случвало нещо обаче, той винаги е бил много дискретен", изтърси Салпаров.

Разговорът между Евгени Иванов и съпругата му можете да видите от 33 минута във видеото.