април 16, 2024

Мая Илиева е родена със стил, засенчва всички звезди (Виж я в СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/maya-ilieva-e-rodena-sas-stil-zasenchva-vsichki-zvezdi-vizh-ya-v-snimki/143597 Kliuki.net
Мая Илиева е родена със стил, засенчва всички звезди (Виж я в СНИМКИ)

Мая Илиева е родена със стил, тя умело се справя, както с модата, така и със своята визия, а за нашите звезди е недостижима

Мая Илиева е родена със стил!

Kliuki.net публикува галерия от снимки на вдовицата на Георги Илиев. Известно е, че тя рядко се появява под светлините на прожекторите. Предпочита да стои в сянка, не обича да дава интервюта.

[caption id="attachment_70031" align="alignright" width="300"]Мая Илиева Мая Илиева е родена със стил
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Когато се появи на обществено място, неизбежното внимание към нея взима своя връх. Мая Илиева винаги е женствена, а в облеклото й има индивидуален почерк.

В същото време не става дума за евтина ексцентричност, а за умело съчетаване на модни тенденции и личен поглед.

[caption id="attachment_70032" align="alignleft" width="300"]Мая Илиева Мая Илиева е родена под ярка звезда, засенчва всички наши знаменитости
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Мая Илиева е родена под ярка звезда, а нашите знаменитости могат само да си мечтаят да изглеждат така завладяващо, твърдят и експерти в областта. Популярните дами редовно залитат по актуалните марки и тоалети, но рядко се натъкваме на нещо наистина изискано.

А Мая Илиева може дори да им преподава уроци в това отношение.

И ако някой каже, че това се дължи на финансовата й стабилност, ще е в огромна грешка, защото тук има принос единствено и само нейният усет, категорични са критици.

Любимото черно на Мая Илиева понякога е разнообразявано с цветни десени, които са основно в червената или розово-лилавата гама. Изглежда това са предпочитаните тоналности на съпругата на покойния Георги Илиев.

Вижте сами и се убедете, че е родена със стил Мая Илиева!

[gallery link="file" ids="70033,70034,70035"]