октомври 04, 2022

Мая Илиева избесня след видеото от сватбата: Оставете Жоро да почива в мир!

https://kliuki.net/kliuki/maya-ilieva-izbesnya-sled-videoto-ot-svatbata-ostavete-zhoro-da-pochiva-v-mir/142651 Kliuki.net
Мая Илиева избесня след видеото от сватбата: Оставете Жоро да почива в мир!

Мая Илиева въобще не е съгласна кадрите от сватбата й с Жоро да се въртят по телевизията

Мая Илиева не е давала благословията си кадрите от сватбата й с Жоро да се въртят по телевизията, научи Kliuki.net!

Екипът на Поверително от NL се сдоби по задкулисен начин със записа и започна да го разпространява на части в няколко издания.

[caption id="attachment_62143" align="alignright" width="300"]Мая Илиева избесня след видеото от сватбата й с Жоро Мая Илиева избесня след видеото от сватбата й с Жоро[/caption]

Оказва се, че съпругата на покойния бос на ВИС-2 въобще не е доволна от този факт. Тя дори се почувствала много наранена, че някой се рови в миналото им и не смятала, че личният им празник е някаква сензация.

„Оставете Жоро да почива в мир, той плати своята цена, защо е нужно да се прави това?! Нараняват мен, близките ни, неговата майка, която е болна!”, изригна Мая Илиева след откъсите, които показаха брачните им клетви с Жоро Илиев, писа „Всеки ден”.

Касетата е от преди 20 години, когато двамата бяха влюбени и решават да скрепят отношенията си официално. Много от култовите фигури, които присъстват, днес не са сред живите. Дали Мая Иливеа се притеснява от някакви последствия или реакция на техни роднини или просто е недоволна, че вадят на показ интимното й пространство, не може да се каже със сигурност.

Вдовицата обаче винаги е била премерена и сдържана, тя дори не се среща с медиите и сега изведнъж се налага да търпи това деяние.

Мая Илиева е изпаднала в нервна криза и обмисляла как да спре излъчването. Тя се е отдала на децата си и не желае да бъде смущавана по никакъв начин, особено да се набива на очи публично.

Папараците на Николета надали ще уважат намерението й, така че може да стигне и до скандал, ако се вземат мерки от страна на Мая Илиева.