април 20, 2024

Мая Илиева намери щастие след Жоро само с Шванца (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/maya-ilieva-nameri-shtastie-sled-zhoro-samo-s-shvanca-snimki/143651 Kliuki.net
 Мая Илиева намери щастие след Жоро само с Шванца (СНИМКИ)

Мая Илиева намери щастието след Жоро Илиев само в обятията на Николай Иванов – Шванца

Мая Илиева и Николай Иванов – Шванца бяха хубава двойка.

Kliuki.net публикува снимки, които са малко известни на аудиторията. Вдовицата на Жоро Илиев намери щастието след съпруга си само в обятията на Шванца.

[caption id="attachment_70486" align="alignright" width="300"]Мая Илиева Мая Илиева намери щастие след Жоро само с Шванца
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Тя не само, че рядко намира достоен мъж до себе си, но и никога не би го показала, ако Николай – Шванца не означаваше много за нея. Всъщност той беше единственият, когото тя допусна толкова близо до сърцето си.

Запознати с връзката им издават, че Мая Илиева и Николай Иванов – Шванца дори планирали сватба, но изведнъж нещата се разсъхнали. Каква е причината за тяхната раздяла, не се знае и до днес.

Елегантната половинка на покойния Георги Илиев, не обелва нито дума, но очевидно е имала сериозна причина, за да сложи край на тези отношения.

Мая Илиева се слави със своите принципи и голямо достойнство. Тя не позволява някой да я мами, нито пък да й се меси в бизнес делата. Докато Жоро Илиев беше жив, Мая Илиева търпеше всякакви слухове за неговите изневери. Дали и колко от тях са истина, никой вече не може да твърди със сигурност, но брюнетката е държала на семейството си и го е закриляла до последно.

В момента обаче тя не прави компромиси с чувствата си и спазва мотото „по-добре сама, отколкото зле придружена”. Около Мая Илиева никога не е липсвало внимание от страна на ухажори, но тя стои на дистанция като ледена кралица.

[gallery link="file" ids="70488,70489,70490"]

В лицето на Николай Иванов – Шванца обаче тя наистина срещна щастието – вижте колко усмихната беше тогава Мая Илиева!