април 30, 2024

Мая Илиева в България – сложи кичозна рокля за 15 бона

https://kliuki.net/kliuki/maya-ilieva-v-balgariya-slozhi-kichozna-roklya-za-15-bona/144006 Kliuki.net
Мая Илиева в България – сложи кичозна рокля за 15 бона

Мая Илиева огря роден клуб с присъствието си и веднага привлече погледите

Мая Илиева е в България и побърза да навакса с нощния живот тук.

Тя посети събитие на своята близка приятелка Мария Грънчарова, научи Kliuki.net. Вдовицата на Георги Илиев се завърна от Доминикана и вероятно ще остане няколко дни у нас.

Тя пристигна в компанията на Адриана Тюркмен, бившата на убития Фатик, писа изданието HotArena.net. Появата на Мая Илиева веднага привлече погледите, а облеклото й този път се оказа изключително кичозно. Супер скъпата рокля за 15 бона не успя да предизвика аплаузи, а само недоволни коментари.

Вместо да обере точките, Мая Илиева възмути хората, тъй като обикновено изпъква със стил, макар и често нестандартен. Изглежда брюнетката е решила да хвърли провокация с особената си визия, която няма как да допадне на всеки, защитават я в мрежата.

Снимки: БУЛФОТО

[gallery link="file" ids="73466,73467,73468"]

Парите, които е дала за тоалета си, не впечатлиха никого, защото според околните, на нея просто не й отива такава излагация. В същото време, Мая Илиева блестеше с отлично настроение.

Сигурно наистина е влюбена, защото усмивката не слезе от лицето й, шушукаха още по неин адрес очевидци. Тя се забавляваше часове наред, а ако има мъж до себе си, явно отново избра да го държи в тайна.

Вижте сами как цъфна изненадващо Мая Илиева!