април 24, 2024

Майката на Никифор от Женените нареди Василена: Ти как разбра, че той не е за теб? Как си избираш мъжете? (Вижте как я разнищи)

https://kliuki.net/kliuki/maykata-na-nikifor-ot-zhenenite-naredi-vasilena-ti-kak-razbra-che-toy-ne-e-za-teb-kak-si-izbirash-mazhete-vizhte-kak-ya-raznishti/157040 Kliuki.net
Майката на Никифор от Женените нареди Василена: Ти как разбра, че той не е за теб? Как си избираш мъжете? (Вижте как я разнищи)

Майката на Никифор от Женени от пръв поглед сериозно нареди Василена заради меркантилността й

Майката на Никифор от Женените нареди Василена пред камерите на шоуто. След като стана ясно, че двамата категорично нямат бъдеще заедно, продуцентите организираха среща с майките им, за да им съобщят новината. Майката на Василена застана зад гърба на щерка си, макар на сватбата да рева, че я е възпитала зле, да гледа само материалното. И да не може да оцени един добър мъж. Очевидно обаче впоследствие тя е преосмислила мнението си и с доста прекален патос обяви, че двамата просто не са един за друг. Не толкова благосклонна се оказа майката на Никифор. Властната дама не скри, че е изключително възмутена от поведението на Василена, която ясно е показала, че се интересува само от парите на мъжете. И никога не би дала шанс на един мъж, ако знае, че той няма възможности да я издържа. [caption id="attachment_150256" align="aligncenter" width="749"]Майката на Никифор от женените Колаж: Клюки.нет[/caption] "Ти как точно разбра, че той не е за теб? Как изобщо си избираш мъжете, по какви критерии? Ти не направи нито един опит да го опознаеш, и най-минимално усилие дори", заяви в прав текст тя. И определено успя да остави блондинката безмълвна. Василена не успя да се защити по никакъв адекватен начин, тъй като за всички зрители е ясно, че тя действително се интересува само от парите. "Които са категорични, че вече е напълно ясно и защо Никифор е толкова безхарактерен и мекушав. "То с такава властна майка, как иначе. Тя каза на Василена в очите нещата, които трябваше той да й каже", категорични са феновете.