април 18, 2024

Майката на Рачков и новата му потвърдиха, че не се понасят в (Леля Станка и Анита далеч една от друга в „Забраненото шоу”)

https://kliuki.net/kliuki/maykata-na-rachkov-i-novata-mu-potvardiha-che-ne-se-ponasyat-v-lelya-stanka-i-anita-dalech-edna-ot-druga-v-zabranenoto-shou/162879 Kliuki.net
Майката на Рачков и новата му потвърдиха, че не се понасят в (Леля Станка и Анита далеч една от друга в „Забраненото шоу”)

Плеймейтката Анита няма шанс да се хареса на бъдещата си свекърва

Слуховете, че майката на Митко Рачков ненавижда новата му изгора се потвърдиха по време на второто издание на „Забраненото шоу”. Предаването не е на живо и се снима в някой ден от седмицата, когато звездните гости на комика могат да участват. В последния епизод  той бе поканил майка си Станка. Която не пропусна да представи на зрителите с думите: „Това е майка ми, аплодисменти!" [caption id="attachment_178698" align="aligncenter" width="550"]Майката на Рачков и новата му потвърдиха, че не се понасят в (Леля Станка и Анита далеч една от друга в „Забраненото шоу”) Снимка: Блиц[/caption] За да няма напрежение межди двете му любими жени Митко настани родителката си във ВИП ложата, където стоят най-важните гости и мястото преди това заемаше Анита. А сега тя стоеше на най-задните редове сред останалата публика и от там аплодираше любимия си. Родителката на топ комика дошла предния ден от Бургас и се настанила в луксозния му дом в комплекса в Панчарево. Силиконовата бомба Анита предвидливо се изнесла за да не се среща с бъдещата си свекърва. Както вече се разбра леля Станка била шокирана от избора на сина си и му мелела сол на главата, че такова младо момиче не е за него. Тя не само не одобрявала пластичните корекции на плеймейтката, но и била в ужас от силиконовия й бюст и уголемени устни и смятала , че изглежда вулгарно. Освен това красавицата струвала на влюбения Митко по 20 хилядарки на месец, а той я затрупвал с луксозни подаръци. Най-скъпарският бил нов „Мини Купър”, който струвал 80 хиляди лева и с него блондинката ходела на лекции, предават от show.blitz.bg.