март 23, 2023

Майли Сайръс стана за смях с видео пародия на Wrecking Ball

https://kliuki.net/kliuki/mayli-sayras-stana-za-smyah-s-video-parodiya-na-wrecking-ball/142357 Kliuki.net
Майли Сайръс стана за смях с видео пародия на Wrecking Ball

Рон Джереми се вихри както майка го е родила върху гигантска топка

"Wrecking Ball" на Майли Сайръс предизвика истински бум с излизането си на музикалния пазар. Порасналата Хана Монтана вбеси пуританите с факта, че без стеснение се вихри във видеото както майка я е родила. И докато огромна част от потребителите заклеймяват клипа като недопустим, то има и такива, които видяха в него възможност да си направят гавра с певицата.

[caption id="attachment_60128" align="alignleft" width="300"]Майли Сайръс стана за смях с пародията на Wrecking Ball Майли Сайръс стана за смях с пародията на Wrecking Ball[/caption]

Такъв е случаят с Рон Джереми. Мъжът, който е сред най-известните актьори от филми за възрастни, реши да се подиграе с песента, която се превърна в хит на изминалата година. Нещо повече, освен, че пее, Рон е заснел и видео към изпълнението си. В което не само, че е облечен в прилепнал бял потник и изрязани панталонки, досущ като Майли, ами дори е пресъздал и култовата сцена от клипа, в която Майли е без дрехи върху гигантска топка.

Друг е въпросът, че господинът е меко казано комична гледка. Каквато всъщност е и целта на пародията. Само за няколкото дена, в които е онлайн, видеото на Джереми предизвика истински бум в нета, събирайки над 2 милиона гледания в канала за видео споделяне YouTube. "Брутален е! Така не съм се смял от години"< заливат се от смях форумци.

Вижте и вие видеото на Роб Джереми с пародията на Wrecking Ball на Майли Сайръс.