September 19, 2024

Маймунска шарка ли е причината за спешната хоспитализация на Галин?

Ако наистина е попаднал под ударите на това заболяване, ще е извън сцената поне няколко месеца

https://kliuki.net/kliuki/maymunska-sharka-li-e-prichinata-za-speshnata-hospitalizaciya-na-galin/229985 Kliuki.net
Маймунска шарка ли е причината за спешната хоспитализация на Галин?

След като повече от осем часа фолк певецът Галин поддържал температура над 40 градуса, се наложило да бъде хоспитализиран по спешност. Певецът сам съобщи новината в социалните мрежи и дори сподели кадри, от които е видно, че му вливат лекарства. Фокусът обаче падна върху термометъра, който Галин показа с уточнението, че си е мерил температурата периодично именно с него. Не може да не направи впечатление, че въпросният термометър е с „пате“.

 

Другото, което направи впечатление е фактът, че певецът не е споделял подробности за здравословното си състояние, след хоспитализацията му, нито пък кога ще поднови сценичните си изяви. Явно обаче е по-добре, защото показа в инстаграм онлайн поредица, която следял, както и някои новини, които са му направили впечатление.

Преди около 4 месеца Галин пак бе изправен пред здравословни проблеми – тогава се бореше с упорит вирус и пак му се наложи да постъпи в болница.

 

Покрай здравословните премеждия на Галин в гилдията се понесе слух, че може да се е заразил с маймунска шарка. В последните месеци има бум на заболяването в Африка, а здравните власти алармираха, че заразата бързо пълзи и в Европа. Над 90% от заразените с маймунска шарка са хомосексуални, а болестта се предава по полов път, по време на телесна близост.

 

Преди 2 години, когато за пръв път се чу за маймунската шарка в Европа, стана ясно, че на континента тя е плъзнала след г*й оргии в Барселона и Мадрид. Тогава бяха заразени над 100 х*мос*ксуалисти.

 

В момента сред гей общностите в Европа отново има бум на заболяването, а Галин доста често пътува и според слуховете се отдава на щури забавления в специализирани сауни и барове. Маймунската шарка започва като обикновен грип с много висока температура, стигаща до 40 градуса, след което тялото се покрива с неприятни обриви, приличащи на циреи. В България също има няколко регистрирани случая, но все още не е ясно дали певецът влиза в мрачната статистика.

 

От снимките, които Галин публикува, не се вижда да има обриви по тялото. Ако обаче наистина е заразен с маймунска шарка, следва да отложи ангажиментите си поне за няколко месеца.

Източник: Уикенд