април 27, 2024

Меди не може да преживее Моника Валериева! Обясни й се!

Певецът пусна нова песен с ясно послание

https://kliuki.net/kliuki/medi-ne-mozhe-da-prezhivee-monika-valerieva-obyasni-y-se/214286 Kliuki.net
Меди не може да преживее Моника Валериева! Обясни й се!

Меди очевидно не може да преживее любовта си към Моника Валериева. Певецът пусна балада, в която личи обяснение към любимата. Многократно в интервюта чалгарят споделя, че текстовете на песни идват дълбоко от сърцето му и често казват това, което той не изрича.

 

По всяка вероятност такъв е и случаят с новия му хит, чиято премиера бе вчера в 18 часа. Песента носи заглавието „Здрасти“. В нея изпълнителят говори, че още обича своята бивша. Лирическият герой съжалява, че е загубил любимата. Драматичният сценарий се развива и във видеото на песента. В него Меди звъни на бившата си, но отсреща отговаря новият й мъж. Съкрушеният герой съветва новия в живота на любимата му да не прави неговата грешка и никога да не изоставя дамата на сърцето си.

 

В клипа главната женска роля се изпълнява от Николета Лозанова. Това дава потвърждение на версията, че песента е писана за Моника Валериева. Неслучайно за видеото отново е избрана плеймейтка с цел да провокира скрития смисъл и да се направи препратка към връзката между Меди и Моника. В края на клипа Николета Лозанова е в прегръдките на новия мъж вече бременна.

 

Малко след раздялата на чалгаря и плеймейтката тя пусна снимка с огромен букет рози от таен обожател. Близки до Моника споделиха, че тя има нов мъж в живота си, което вероятно кара Меди да съжалява.

 

За да елиминира всякакво съмнение относно скрития смисъл в песента, Меди публикува пост със снимка като написа и послание: "Все още те обичам, но не мога да бъда с теб. Това просто не съм аз... Съжалявам за всичко.... Сбогом!“. Преди дни певецът изтри всички свои лични снимки в социалните мрежи. Потребители предположиха, че Меди е в депресия.

 

Източник: YouTube