юни 23, 2024

Меган и Хари правят фурор в Ню Йорк (Херцозите кацнаха с частен самолет за гала вечер за публично събитие – Снимки)

С луксозна бяла рокля и пръстена на Даяна херцогинята, придружена от Хари се появи на гала вечеря в хотел Хилтън на червения килим

https://kliuki.net/kliuki/megan-i-hari-pravyat-furor-v-nyu-york-hercozite-kacnaha-s-chasten-samolet-za-gala-vecher-za-publichno-sabitie-snimki/197668 Kliuki.net
Меган и Хари правят фурор в Ню Йорк (Херцозите кацнаха  с частен самолет за гала вечер за публично събитие – Снимки)

Херцозите на Съсекс изживяха звезден момент снощи като присъстваха на вечеря и концерт в Hilton Midtown.

Позорната краска двойка се появи зрелищно на събитието Ripple of Hope Gala в Ню Йорк. Те пристигнаха в петзвездния хотел с 3 джипа. Придружени от петима бодигарда. Малко преди да цъфнат в хотела те кацнаха с частен самолет на летището от Града на Ангелите, където живеят  в Ню Йорк.

Меган и Хари правят фурор в Ню Йорк (Херцозите кацнаха  с частен самолет за гала вечер за публично събитие – Снимки)

Меган Маркъл се бе постарала да е с ослепителна визия – чисто бяла рокля на Louis Vuitton, ушита специално за нея от творческия директор на марката Никола Геские.

Меган и Хари правят фурор в Ню Йорк (Херцозите кацнаха  с частен самолет за гала вечер за публично събитие – Снимки) - Снимка 2

Елегантния тоалет бе с отворени рамене, с втален силует и пола тип „лале”, която с цепката си отпред подчерта краката на херцогинята.

Меган си сложи дълги мигли на очите, шоколадови сенки за очи и коралово  червило. Визията й бе допълнена от черни лачени токчета и подходящ клъч. Тя бе  сложла висящи обеци с диаманти, а на ръката й блестеше пръстен с изумруд, който е принадлежал на свекърва й.

Меган и Хари правят фурор в Ню Йорк (Херцозите кацнаха  с частен самолет за гала вечер за публично събитие – Снимки) - Снимка 3

Принцът подари бижуто на Меган на сватбен прием, състоял се през 2018 г.

Двойката се държеше за ръце, докато заедно вървяха  по червения килим. Качиха се на сцената за да получат награда за активна борба с расизма.Като не забравиха да се спрат при фотографите, пред които демонстрираха лъчезарни усмивки.

Остава само ден до премиерата на документалния филм за херцозите на Съсекс, който се очаква да разтърси монархията из основи.