май 04, 2024

Меган и Хари с трето бебе (Двойката иска да надмине по деца Уилям и Кейт)

https://kliuki.net/kliuki/megan-i-hari-s-treto-bebe-dvoykata-iska-da-nadmine-po-deca-uilyam-i-keyt/165381 Kliuki.net
Меган и Хари с трето бебе (Двойката иска да надмине по деца Уилям и Кейт)

Меган и Хари завършват 2021 г. с интригуваща новина

Според запознати двойката планира да се сдобие с трето дете. Основна роля за това донякъде изиграл и малкият Арчи. Детето не се поколебало и заявило, че иска братче. След като Лилибет се появи на бял свят, явно малкият не е бил особено удовлетворен от варианта да има сладка сестричка. Именно след раждането му неговият баща – принц Хари – обяви, че не иска повече деца и ще се ограничи максимум до две. [caption id="attachment_190373" align="aligncenter" width="300"]Меган и Хари планират да задминат Уилям и Кейт по деца Меган и Хари планират да задминат Уилям и Кейт по деца
Снимка: Инстаграм[/caption] Зад решението на Меган и мъжа ѝ бяха доста неочаквани от мнозинството причини. Херцозите на Съсекс се обявиха за защитници на природата и за опазване на околната среда и за капак бяха решили да нямат повече деца. В разговор с природозащитничката Джейн Гудол за британския Vogue Хари категорично отрече възможността за собствено многодетно семейство. Е, впоследствие се появи и Лилибет, а както изглежда, и третото му дете вече е планирано.

Всъщност нежеланието да имат повече наследници, до голяма степен бе провокирано и от "конкуренцията" на Уилям и Кейт. Херцозите на Кеймбридж не се двоумят много-много и дават своя принос в увеличаването на природонаселението на Великобритания. Така бойкотът на Меган и Хари срещу децата бе насочен индиректно към градината на вечния им враг. Именно конкуренцията обаче явно изигра решаваща роля за смяната на позицията. "Хари и Меган са мислили много за това. Те вярват, че могат да дадат огромен принос в борбата срещу влошаването на климата, като отглеждат умни, информирани деца", споделя източник, цитиран от tialoto.bg. По този начин въпросът за третото дете в семейството изглежда вече е решен. И ако Уилям и Кейт имат три деца, защо не и херцозите на Съсекс да ги задминат?