март 29, 2024

Меган Маркъл отказала да подпише предбрачен договор с Хари (Кралицата се изпокарала с внука си заради това - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/megan-markal-otkazala-da-podpishe-predbrachen-dogovor-s-hari-kralicata-se-izpokarala-s-vnuka-si-zaradi-tova-podrobnosti/160470 Kliuki.net
Меган Маркъл отказала да подпише предбрачен договор с Хари (Кралицата се изпокарала с внука си заради това - Подробности)

Меган Маркъл и принц Хари отказали да подпишат предбрачен договор, за ужас на кралицата

35-годишният принц Хари се бори за независимостта на семейството си още преди създаването му. Това разкри биографът му Анджела Левин в наскоро издадения документален филм „Хари и Меган: Освободените“. Левин многократно е интервюирал херцога на Съсекс, включително за книгата си „Хари: Разговори с принца“, така че тя имаше възможността да получава информация от първа ръка. Именно в един откровен разговор Хари й споделил за чутовен скандал, който избухнал между него и кралица Елизабет II малко преди сватбата му с Меган Маркъл. Именно венчавката помежду им се оказала причина за дрязгите между британската кралица и внука й. Двамата се скарали жестоко защото Елизабет II заговорила за бъдещият развод между Хари и Меган. Според нея, малко преди сватбата на принца с 38-годишната Меган Маркъл, кралицата се опитала да убеди внука си в необходимостта да подпише брачен договор. Хари обаче категорично отказал. [caption id="attachment_167073" align="aligncenter" width="425"]Меган Маркъл кралица Елизабет Photo by John Stillwell - WPA Pool/Getty Images[/caption] Кралицата искала Хари и Меган да подпишат споразумение, според което Маркъл ще получи само предварително определена сума пари по време на развода. „Хари се вбеси до полуда щом чу какво иска кралицата. Той й каза, че ще живее с Меган през целия си живот, абсолютно й се доверява и й вярва и няма да подпише нищо. Предбрачното споразумение му се стори обида за Меган. Тя също нямаше желание да подписва нищо и отказа“, каза Анджела Левин. Между другото състоянието на принц Хари се оценява на 25 милиона евро, а спестяванията на съпругата му, според някои оценки, възлизат на пет милиона евро. Левин спомена още, че принцът й е разказал как е представил избраничката си в кралския двор. „Той обясни на Меган много внимателно както точно трябва и какво не трябва да прави. В началото се страхуваше да не я шокира заради всичките протоколи, които тя трябва да спазва. Разбира се на Меган й отне време, но така и не свикна и все ги нарушаваше. Заради това напускането на кралското семейство се оказа съвсем логично“ допълва Левин, пише jenata.blitz.bg.