април 20, 2024

Меган Маркъл прекали с грима за поклонението пред ковчега на кралицата (Вижте как пристигат с Хари в Бъкингам – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/megan-markal-prekali-s-grima-za-poklonenieto-pred-kovchega-na-kralicata-vizhte-kak-pristigat-s-hari-v-bakingam-snimki/167024 Kliuki.net
Меган Маркъл прекали с грима за поклонението пред ковчега на кралицата (Вижте как пристигат с Хари в Бъкингам – Снимки)

Американската съпруга на Хари сгафи с избора на грим за траурната церемония, видя kliuki.net

Потъналите в траур  Меган Маркъл и Хари пристигнаха в Бъкингам . Въпреки, че са в немилост, те бяха поканени да изпратят ковчега с тялото на бабата на херцога на Съсекс.

Ковчегът с Елизабет втора пристигна по традиция в резиденцията й, където тя бе посрещната от всичките кралски членове. Великобритания е известна със силните си традиции когато се случват такива събития като сватби, погребения или пък коронации на монарх. Затова и по-малкият син на крал Чарлз и американската му половинка ще присъстват на траурния ритуал.

Папараците успяха да снимат херцозите, а на фотосите могат да се видят как Съсекс се приближават към  вратите на Бъкингам.  Естествено двойката бе цялата в траур: Меган бе облечена в строга черна рокля и сако, а Хари също с черен костюм.

Бившата актриса бе с прическа на къдрици, но що се отнася до грима, той бе прекалено ярък за траурното събитие. Херцогинята бе прекалила с червилото, което бе с цвят на пепелява роза и доста бляскаво. Гримьорите бяха подчертали веждите й, които имат нова форма и погледът й изглеждаше много драматичен.

До нея Хари изглеждаше истински тъжен и много притеснен. Явно по-малкият внук на починалия монарх е потиснат от критиките на пресата и не лесните му отношения с Уилям, негов брат и принц на Уелс.