април 27, 2024

Меган Маркъл призна, че е много нещастна (Антистрес лепенка издаде емоционалното й състояние – Снимки)

Появиха се изобличаващи снимки на херцогинята на Съсекс

https://kliuki.net/kliuki/megan-markal-prizna-che-e-mnogo-neshtastna-antistres-lepenka-izdade-emocionalnoto-y-sastoyanie-snimki/207245 Kliuki.net
Меган Маркъл призна, че е много  нещастна (Антистрес лепенка издаде емоционалното й състояние – Снимки)

След като Съсексови се преместиха в Калифорния мечтаеха да започнат живота си наново и щастливо. Но явно това не се случи, а новите снимки на Меган Маркъл потвърждават  съмненията, че особено херцогинята е подложена на страхотен стрес.

Меган Маркъл призна, че е много  нещастна (Антистрес лепенка издаде емоционалното й състояние – Снимки)

Онзи ден Меган бе щракната на паркинг в Монтесито докато се разхожда сама. А парашките снимки разстроиха феновете на принцесата. На лявата й ръка отчетливо се видя малък плосък диск. Който бе идентифициран от специалисти като NuClam – иновативно творение на американска компания. Което се препоръчва срещу продължителен стрес. Посочва се, че този високотехнологичен продукт изпраща импулси към мозъка и така предизвиква успокояващ  ефект за облекчаване на емоционален стрес.

Меган Маркъл призна, че е много  нещастна (Антистрес лепенка издаде емоционалното й състояние – Снимки) - Снимка 2

Тези дискове се лепят на определена точка върху ръката и се носят по 24 часа на ден.

Фактът, че  Меган си е сложила такъв диск потвърди предположението, че американската съпруга на Хари не е щастлива  и живее под стрес. Това обаче не е изненада , защото Съсксови напоследък претърпяха редица болезнени удари. Както  във финансово състояние, така и по репутацията си. Заради тях херцозите загубиха десетки милиони долари. А дори ги нарекоха „мързеливци и измамници” .  Заради това ВИП персоните на Калифорния им обърнаха гръб и се дистанцираха от тях.

Източник: 7days.ru