септември 29, 2023

Меган Маркъл се пусна по къси панталонки и показа впечатляващи крака (За първи път засенчи състарената Кейт – Снимки)

Явно заминаването за САЩ е било от полза за херцогинята

https://kliuki.net/kliuki/megan-markal-se-pusna-po-kasi-pantalonki-i-pokaza-vpechatlyavashti-kraka-za-parvi-pat-zasenchi-sastarenata-keyt-snimki/208961 Kliuki.net
Меган Маркъл се пусна по къси панталонки и показа впечатляващи крака (За първи път засенчи състарената Кейт – Снимки)

Смело и дръзко! Отслабналата Меган Маркъл продължава да блести с дръзките си тоалети. Предизвиква фурор в таблоидите. Херцогинята и нейния съпруг откриха 6-ия ден от „Игрите на Invictus" в Дюселдорф”. И трябва да отбележим, че Хари отпразнува 39-ия си рожден ден, в чест на който получи голяма торта от организатора.

За дневното си излизане и заради празника на своя съпруг Мег бе избрала най-разкрепостения тоалет, с който сме я виждали до  сега и в историята на кралското семейство.

Маркъл се пусна по кремав гащеризон, с къси панталонки, чиято дължина бе едва десетина сантиметра. Обществеността обърна внимание на стегнатите бедра на американската принцеса  като цяло на слабите и елегантни крака.

Тя явно е отслабнала и си е върнала предишната форма от преди раждането на двете си деца. А това я прави много щастлива.

Тя отново заложи на тотално бял вид, с който изглеждаше ефектно и който е подходящ за всяко време на годината. Херцогинята се наметна с бяло сако и избра не токчета, а ниски чехли, за да допълни и завърши успешния си образ в Германия.

Източниик: Wday.ru