април 24, 2024

Меган Маркъл се срамува, че била момиче на късмета (Вижте как я гаврят, че се прави на света вода ненапита - Снимки)

Американката се взе много на сериозно, не иска да си спомня какво е работила в миналото

https://kliuki.net/kliuki/megan-markal-se-sramuva-che-bila-momiche-na-kasmeta-vizhte-kak-ya-gavryat-che-se-pravi-na-sveta-voda-nenapita-snimki/188501 Kliuki.net
Меган Маркъл се срамува, че била момиче на късмета (Вижте как я гаврят, че се прави на света вода ненапита  - Снимки)

След като Меган Маркъл се омъжи за принц толкова си вирна носа, че се отрече от всичко, каквото е правила преди. Факт е, че даже скъса връзка дори с най-близките си роднини. Не поддържа връзка с баща, брат и сестра.

На 18 октомври бившата актриса направи 6-ия епизод на подкаста си Archetypes, в който бе поканила светската лъвица Парис Хилтън. Двете със звездната богаташка  се опитаха да разбият стереотипа за тъй наречената „глупава блондинка” или за красивото, но глупаво момиче.

По време на диалога с Парис херцогинята си позволи да ракрие зщо навремето е напуснала шоуто „Сделка или не” и изтъкна, че там ценели единствено красотата й, а не интелигентността.

Ако си спомняте Меган там бе момиче на късмета и носеше куфари с пари, а освен това според сценария флиртуваше с мъже.

Меган Маркъл се срамува, че била момиче на късмета (Вижте как я гаврят, че се прави на света вода ненапита  - Снимки)

Маркъл заяви: „Там бях само обект и нкой не  се интересуваше от ума ми. Не искам това да се случи на дъщеря ми Ллибет,”

След подкаста обаче бившата актриса бе залята от негативна критика. Най-активна се оказа бившата й колежка от шоуто Клаудия Джордан. В социалната мрежа тя изрази мнение, че Маркъл греши и нищо не й пречело да се възползва от възможността по собствен начин.

Меган Маркъл се срамува, че била момиче на късмета (Вижте как я гаврят, че се прави на света вода ненапита  - Снимки) - Снимка 2

Клаудия каза още, че „Сделка или не” е начална платформа за развитие. Милиони хора гледали шоуто и имало възможност момичетата да проявят харизмата си и така да получат договори за работа като актриси.

„Не искам да съдя Меган. Двете работихме там, бяхме на живо по НБС и ни гледаха 15 милиона души. Всички работехме за пари, така, че може да си вземете заплатата и да напуснете, После тези, които имаха талант взеха каквото можаха от шоуто, Срещнахме се с много известни звезди  от шоубизнеса. Благодарения на работата си , като момиче на късмета станах водеща на „Мис Вселена”. Получих много договори от благотворителни организации, дори за кампании за борба с рака. А това никак не е зле за едно прохождащо в шоубизнеса младо момиче.”

Потребителите на интернет обвиниха Съсекс в лицемерие. Тя предварително е знаела, че е в шоуто за красотата си и там никой не е очаквал от нея да блести с ум. Това обаче не е първия път когато Меган публично се срамува от миналото си, като демонстрира повратностите на съдбата си.