май 30, 2024

Меги от "Търси се" със специален подарък за Свети Валентин

https://kliuki.net/kliuki/megi-ot-tarsi-se-sas-specialen-podarak-za-sveti-valentin/142622 Kliuki.net
Меги от "Търси се" със специален подарък за Свети Валентин

Меги от „Търси се“ със специална изненада за празника

Меги от „Търси се“ получи специална изненада за Свети Валентин. Чаровната водеща бе приятно сюрпризирана от съпруга си навръх празника. Звездата на Би Ти Ви сподели снимка с милия жест. И отправи специално послание към фенове и приятели, които също побързаха да й честитят празника.

Меги от „Търси се“ е една от най-харесваните водещи в телевизионния ефир. Приказната й сватба миналата година се превърна в едно от събитията на сезона. Въпреки че събитието протече в скромен приятелски кръг, хиляди фенове се умиляваха по снимките от събитието. После двойката замина за романтичен воаяж из Ривиерата, а Меги се върна сияеща от Монако.

[caption id="attachment_61948" align="aligncenter" width="300"]Меги от "Търси се" получи скъп подарък за Свети Валентин Меги от "Търси се" получи скъп подарък за Свети Валентин[/caption]

Влюбената тв звезда направо сияе от телевизионния ефир и на снимки в социалната мрежа. Празникът на влюбените Свети Валентин също стана повод нови усмивки. Съпругът на Меги се постара да я сюрпризира приятно със скъп подарък. Трогната от жеста водещата на „Търси се“ сподели снимка в социалната мрежа.

[caption id="attachment_61946" align="aligncenter" width="300"]Водещата написа специално послание в мрежата Водещата написа специално послание в мрежата[/caption]

Освен Меги от „Търси се“, с подобни приятни изненади бяха сюрпризирани и други звезди. Биляна Йотовска се похвали, че е открила червена роза в колата си–нежен жест от любовта на живота й Димитър Димитров.