март 28, 2024

Мегз стана за смях с разсъждения за коронавируса: Предава се чрез въздушни капки, които са водни (Вижте излагацията - Видео)

https://kliuki.net/kliuki/megz-stana-za-smyah-s-razsazhdeniya-za-koronavirusa-predava-se-chrez-vazdushni-kapki-koito-sa-vodni-vizhte-izlagaciyata-video/159693 Kliuki.net
Мегз стана за смях с разсъждения за коронавируса: Предава се чрез въздушни капки, които са водни (Вижте излагацията - Видео)

Мегз се опита да се оправдава задето върти търговия с тежката ситуация

С известно време закъснение, Мегз Каканашева се включи по темата за коронавируса, но вместо адмирации, тя се сблъска с подигравки, заради несполучливият й опит да обясни на аудиторията си "Що е то COVID-19?". Както често се опитва да ни докаже, риалити чешитката е веща по всякакви въпроси. Затова има-няма и ни залива с всевъзможни послания в социалната мрежа, за да я лайкват. Актуалният случай обаче обиколи набързо социалните мрежи с анонса й достоен за рубриката на "Господари на ефира" - Гледам и не вярвам на очите си. По този повод брюнетката получи и почетното звание Зам. Генерал Каканашева от младия изпълнител Дани Леван, който написа: "Вземи я в щаба, Мутафчийски... Момичето разбира, ще ви обясни! Зам. Генерал Каканашева". [caption id="attachment_163295" align="aligncenter" width="469"]Мегз Снимка: фейсбук/Клюки.нет[/caption] Иронията му беше по повод определението за коронавируса, произлязло от устата на всезнайката Меги: "Това е вирус, който се разпространява чрез въздушни капчици, които са водни и се предават чрез дишане, кихане, кашляне. Т.е. се очаква маските, които истински ни предпазват от коронавируса да не пропускат вода". С ироничен тон се включи и шоу травеститът Елза Парини, който на шега предостави видеоматериал от "работилницата" за предпазни маски на Мегз. Клипчето показва как група индийци, шият и захвърлят аксесоарите срещу коронавирус на земята, без всякаква хигиенна отговорност. Видяното със сигурност не се случва у нас, но по този начин устатата Парини усмя новият бизнес на дизайнерката. Преди два дни и двукратният победител на "Биг Брадър" Джино Бианкалана се възмути от това, че Миглена Каканашева използва пандемията, за да печели пари, като продава маските на завишени цени. Именно по повод това й начинание, тя се включи да разясни какво всъщност е коронавирус и ситуацията стана комична, пише Hotnews.bg.