декември 06, 2023

Мелания Тръмп вързала Доналд с железен предбрачен договор (Вижте какво прибира при развод)

https://kliuki.net/kliuki/melaniya-tramp-varzala-donald-s-zhelezen-predbrachen-dogovor-vizhte-kakvo-pribira-pri-razvod/161860 Kliuki.net
Мелания Тръмп вързала Доналд с железен предбрачен договор (Вижте какво прибира при развод)
Сила на бившата първа дама на Америка е способността й да проявява самообладание когато трябва "Мелания Тръмп брои минутите, докато напусне Белия дом и се разведе с Доналд ", каза Мароза Нюман , бивша близка сътрудничка на първата дама на САЩ. Мнозина вярват, че Мелания най-накрая ще получи свободата си и тя отложи развода, защото знаеше, че ако го поиска, докато съпруга й е президент, Доналд ще намери начин да я накаже. Милиардерът узакони връзката си с Мелания Кнаус с брак на 5 януари 2005 г. Те се срещнаха на парти през 1988 година по времето когато той е признат за успешен предприемач. Въпреки че условията на предбрачното им споразумение така и не бяха обявени, Тръмп беше изключително доволен, когато Мелания реши да се съгласи на договор. „ Хубаво е, че подписа предбрачното споразумение. „Наясно е, че такова трябва да съществува “, каза тогава Тръмп. Невъзможно е да се разберат точните подробности за брачният им договор, но адвокат Питър Стамблек каза пред списание Town and Country, че в случай на развод между Мелания и Доналд всичко е "много ясно". " Всичко, което е негово, ще остане негово, докато всичко, което се управлява от нея, си е нейно" , каза той.

Мери Джордан от Washington Post в своята книга твърди, че основният мотив на Мелания при подписването на предбрачното споразумение е да осигури сина си Барън , който трябва да бъде третиран наравно с другите  деца.

Що се отнася до развода им, адвокат Жаклин Нюман вярва, че Мелания ще остане настойник на 14-годишния им син в случай на раздяла и по този начин ще получи допълнителна финансова инжекция. Първата съпруга на Тръмп получи 10 милиона долара след развода и 650 000 долара за издръжка на децата както апартамент в Ню Йорк и вила в Кънектикът . Неговата втора съпруга получи само два милиона долара, а Мелания ще се усмихне със значително по-висока сума. „ Тръмп със сигурност ще бъде много щедър, защото знае с какво е свикнала Мелания. „Трябват й 50 милиона долара, които биха й осигурили лъскав живот, но тя е свикнала с много повече “, твърди Джордан и добавя, че в случай на раздяла Мелания ще запази всички скъпоценни бижута, които е получила по време на брака, предават от slobodenpecat.mk.