април 26, 2024

Мелания Тръмп засенчи Тифани на сватбата й (Екс първата дама сияе в целия си блясък – Снимки)

Бившата първа дама на САЩ не се съобрази дори с доведената си дъщеря, отвя даже булката на церемонията

https://kliuki.net/kliuki/melaniya-tramp-zasenchi-tifani-na-svatbata-y-eks-parvata-dama-siyae-v-celiya-si-blyasak-snimki/196670 Kliuki.net
Мелания Тръмп засенчи Тифани на сватбата й (Екс първата дама сияе в целия си блясък – Снимки)

След като Мелания и Доналд Тръмп напуснаха Белия дом, първата дама спря да се появява публично след края на мандата. И мнозина започнаха да съжаляват за това. Все пак съпругата на президента беше една от най-красивите ярки и стилни съпруги на държавни глави на нашата епоха.

Мелания Тръмп засенчи Тифани на сватбата й (Екс първата дама сияе в целия си блясък – Снимки)

Много рядко, но все пак Мелания може да се види на звездни камерни партита  или на семейни празници. Като например този уикенд на сватбата на най-малката дъщеря на семейството – Тифани. Която се състоя в имението на фамилия Тръмп Мар-а-Лаго.

Мелания Тръмп засенчи Тифани на сватбата й (Екс първата дама сияе в целия си блясък – Снимки) - Снимка 2

29-годишната Тифани размени пръстен и брачни клетви с Майкъл Булос. Младоженецът е с 4 г по-малък от булката – той е само на 25. Но за сметка на това е прекалено богат. Наследник е на многомилиардния конгломерат Boulos Enterprises, роден е в Ливан, а е израсъл в Нигерия. Двойката се среща от 2018 г, а от 2019 официално обявяват връзката си и започват да излизат заедно.

И както се очакваше сватбата бе наистина много луксозна. Между впрочем някои вече осъдиха Тифани за „безобразно скъпата рокля” на Elie Saab, както и за бижутата за милиони долари.

Мелания Тръмп засенчи Тифани на сватбата й (Екс първата дама сияе в целия си блясък – Снимки) - Снимка 3

Но Мелания изглеждаше наистина луксозно на церемонията. Тя избра светла рокля в гръцки стил – хем романтична, хем елегантна. Повечето коментатори мислят, че 52-годишният бивш модел е засенчил булката и всичките й приятелки.

Двамата с Доналд дори танцуваха на сватбения дансинг и събраха погледите с елегантен танц.