септември 24, 2023

Менделсон звучи: Анелия каза „да“?

Шокира последователите си в социалните мрежи

https://kliuki.net/kliuki/mendelson-zvuchi-aneliya-kaza-da/208041 Kliuki.net
Менделсон звучи: Анелия каза „да“?

„Обичам те, съпруже, любов и живот мой!“- написа певицата под снимка, на която е с годеника си Любомир.

Кадърът е заснет в Италия. Под него 41-годишната певица се е обърнала към годеника си със „съпруже“. Така и не обяви официално да е сключила брак, но думите й породиха много размисли у почитателите.

Бизнесменът Любомир Захаринов глези любимата си като истинска принцеса. Завел я е на романтична почивка в Тоскана в комплекс от 16-ти век. Някога е бил дом на тосканските благородници. Обзавеждането е от антични мебели, а гледката е към лозя и маслинови горички с обща площ 6 000 декара. Запознати издават, че нощувката в комплекса струва 1200  лв.

За първи път се заговори преди приблизително година за отношенията между певицата и по-младият от нея със седем години бизнесмен. Той е  създал верига игрални зали за хазартни игри. Анелия му посвети песен, озаглавена "Любо(в)",.

 Месец по-късно, тя публично призна, че е влюбена, като сподели първите снимки с него. В началото на този юли тя посрещна своя четиридесет и първи рожден ден, а кратко след това разкри във виртуалното пространство, че е получила най-разкошния подарък за личния си празник, а именно предложение за брак. Откровението ѝ бе придружено със снимка, показваща пръстена с проблясващ на него диамант, стоящ на дясната ѝ ръка.

Източник: marica.bg