април 25, 2024

Междузвездни войни 7 ни зове - ето кои актьори влизат в продукцията!

https://kliuki.net/kliuki/mezhduzvezdni-voyni-7-ni-zove-eto-koi-aktyori-vlizat-v-produkciyata/143517 Kliuki.net
Междузвездни войни 7 ни зове - ето кои актьори влизат в продукцията!

Междузвездни войни 7 ни зове, започват снимките за култовия филм на Лукас

Междузвездни войни 7 ни зове!

Феновете от цял свят са изключително развълнувани от новината, че започват снимките за култовия филм на Лукас.

Ще го гледаме на екран не по-рано от декември 2015-та година, но отсега се знае кои актьори ще влязат в продукцията, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_69327" align="alignright" width="300"]Междузвездни войни 7 Междузвездни войни 7 ни зове, трима от любимците влизат в продукцията[/caption]

Харисън Форд (Хан Соло), Марк Хамил (Люк Скайуокър) и Кари Фишър (принцеса Лея) ще са в екипа на Междузвездни войни 7, разкриха от официална сайт на продукцията, писа изданието mediapool.bg.

Изминаха над 30 години от времето, когато те бяха заедно в първите три серии на Междузвездни войни. Но сега отново се събират и ще играят пред камерата, съобщиха от Уолт Дисни и Лукасфилм. Какви ще бъдат ролите им обаче, се пази в тайна, защото е възможно те да представят съвсем нови образи.

Към любимците в Междузвездни войни 7 ще се присъединят и още от предишните участници.

Питър Мейхю (Чубака), Антъни Дениълс (роботът C-3PO) и Кевин Бейкър (R2-D2). Има и нови лица, които вече са познати на аудиторията от други кино ленти.

Това са Анди Съркис, който беше Ам-Гъл във „Властелинът на пръстените”, Оскар Исаак от „Люин Дейвис отвътре”, Адам Драйвър, известен с изявите си в сериала „Момичета” и Макс фон Зюдов.

Режисьор на Междузвездни войни 7 е Джей Джей Абрамс, който има тежката задача да създаде също толкова грандиозен проект като този на Джордж Лукас.

През 2012-та година Уолт Дисни Къмпани платиха 4 милиарда долара на Лукас, за да притежават правата върху създадената от него сага.

А сега всички очакват с нетърпение Междузвездни войни 7!