септември 23, 2023

Михаел Шумахер излиза от комата!

https://kliuki.net/kliuki/mihael-shumaher-izliza-ot-komata/142442 Kliuki.net
Михаел Шумахер излиза от комата!

Мениджърката на звездата Сабине Кем отказа да коментира, но и не отрече твърденията на медиците

Михаел Шумахер излиза от комата! Новината, която стотици хиляди фенове очакваха да чуят, изглежда е факт. Френският вестник L'Equipe твърди, че техни сигурни източници от болницата в Гренобъл, където се намира звездата, са издали, че докторите са започнали процес на събуждането му от изкуствената кома, в която се намира вече месец.

[caption id="attachment_60700" align="alignleft" width="300"]Михаел Шумахер е на път да излезе от комата Михаел Шумахер е на път да излезе от комата[/caption]

Французите твърдят, че процесът по ваденето на Шуми от комата е стартирал тази седмица. Тъй като е бавен и продължителен обаче, лекарите предпочитат информацията да не се огласява все още публично. Медицинският екип на звездата обаче бил категоричен, че той реагирал много добре на лечението. Нещо повече, на седемкратния шампион от Формула 1 е осигурен екип от професионалисти, които да се грижат за ежедневното раздвижване на мускулите му, за да се избегне атрофията им.

Мениджърката на Шумахер Сабине Кем отказа да коментира този слух, призовавайки феновете да вярват единствено на нещата, която тя казва. Кем обаче и не отрече данните, че легендата е на път да се събуди от комата, предават от Daily Mail. Съпругата на Шумахер - Корина, също запазва мълчание.