март 23, 2023

Михаел Шумахер предчувствал фаталното падане?

https://kliuki.net/kliuki/mihael-shumaher-predchuvstval-fatalnoto-padane/142156 Kliuki.net
Михаел Шумахер предчувствал фаталното падане?

Легендарният пилот неведнъж признавал пред приятели, че на ски пистата се бои много повече отколкото на трасето във Формула 1

Михаел Шумахер е предчувствал фаталното падане, което го остави в кома. Близки до пилота разкриват, че той неведнъж е споделял, че на ски пистата се бои много повече, отколкото по време на състезание във Формула 1. Именно този страх е накарал Шуми да си направи завещание още преди три години.

[caption id="attachment_58654" align="alignleft" width="300"]Михаел Шумахер предчувствал фаталното падане Михаел Шумахер предчувствал фаталното падане[/caption]

Седемкратният шампион казвал на близките си, че се страхува не толкова от високата скорост, колкото от нещата, които се случват в живота всеки ден. Заради тежкото му състояние последната му воля беше оповестена. Според нея цялото състояние на легендата, възлизащо на над 750 милиона долара кеш плюс къщи, коли и дялове в различни бизнес начинания, остават за съпругата му Корина и двете им деца, научиха от Daily Mail, цитирани от hotarena.net.

В същото време лекарите в болницата в Гренобъл разкриха, че животът на Шумахер все още се намира в опасност. Медиците описаха състоянието на пилота като стабилно, но критично. В официално изявление на лечебното заведение се казва, че за здравето му непрекъснато се грижи екип висококвалифицирани медици. Съпругата му Корина, брат му Ралф и баща им - Ралф-старши, са всеки ден край болничното легло на шампиона.