май 03, 2024

Михаела Филева цъфна само по блузка в "На кафе" (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/mihaela-fileva-cafna-samo-po-bluzka-v-na-kafe-snimka/144129 Kliuki.net
Михаела Филева цъфна само по блузка в "На кафе" (Снимка)

Михаела Филева се разхвърли тотално за ранния сутрешен час на предаването

Михаела Филева се изложи сериозно с гостуването си в "На кафе". По принцип скромната изпълнителка се появи в сутрешното предаване, стъкната единствено в... блузка. Под ефирната туника сладураната изглежда беше забравила, че трябва да обуе панталонки и изглеждаше по-скоро сякаш отива на плаж.

[caption id="attachment_76736" align="alignleft" width="199"]Михаела Филева се появи само по блузка в "На кафе" Михаела Филева се появи само по блузка в "На кафе"[/caption]

Изпълнителката пристигна при Гала облечена в така модерните вече няколко години туники. Само че, както знаете, те са направени, за да се носят с долна част, било клин или къси панталонки. А не на голо, като рокля, коментират модни експерти.

Явно обаче това няма значение за Михаела Филева, която не се посвени да пропусне долната част от облеклото си, смеят се форумци. Няма как да й се отрече, че под блузката, певицата демонстрира безкрайно дълги, безупречно тренирани крака. Което всъщност е най-вероятната причина за вида й, смятат близки до сладураната.

Както знаете, Михаела Филева е известна като една от звездите в България с най-красиви и дълги крака. Певицата си осъзнава това предимство и не пропуска случай да демонстрира природната си даденост. Било на участие, било в ТВ предаване, както в случая.

И въпреки, че според голяма част от онлайн потребителите облеклото й не е съвсем удачно за ранния час на женското шоу, няма как да отречем, че Михаела Филева изглеждаше зашеметяващо, дори и само по блузка.