май 03, 2024

Михаела Филева израснала без родител

https://kliuki.net/kliuki/mihaela-fileva-izrasnala-bez-roditel/144081 Kliuki.net
Михаела Филева израснала без родител

Михаела Филева знае малко за татко си, който не се интересува от нея

Михаела Филева е израснала без баща си. Таткото на чаровната изпълнителка е изоставил нея и майка й когато Михаела е била съвсем мъничка. Певицата признава, че не поддържа абсолютно никаква връзка с татко си и то по негово желание.

[caption id="attachment_74853" align="alignleft" width="300"]Михаела Филева и майка Михаела Филева и майка[/caption]

"Него не го вълнува какво се случва с мен и дали съм добре", с тъга признава Михаела Филева. И допълва, че отношението му към новото му семейство е съвсем различно. Баща й се грижи много добре за втората си съпруга и двамата си сина-близнаци. Михаела Филева поддържа връзка с полу-братята си единствено чрез Фейсбук, където си пишат от време на време.

Сладураната, не крие, че контактът с баща й й липсва страшно много. "Най-тъжно ми е когато се погледна в огледалото. Все едно виждам него, одрала съм му кожата", разкрива изпълнителката, научиха от hotarena.net.

За сметка на това, майка й цял живот се старае да комепнсира липсата с непрестанни грижи. Албена Филева е сред най-успешните дистрибутори в България на кълнове и билки. Това е и тайната за перфектния външен вид на певицата. Михаела Филева редовно похапвала от храните, известни като едни от най-мощните и полезни източници на енергия.