март 29, 2024

Михаела Филева: Магърдич и Саня Армутлиева са използвачи

https://kliuki.net/kliuki/mihaela-fileva-magardich-i-sanya-armutlieva-sa-izpolzvachi/144222 Kliuki.net
Михаела Филева: Магърдич и Саня Армутлиева са използвачи

Михаела Филева изригна срещу Х Фактор, нарече шоуто пълна измама

Михаела Филева изригна срещу Х Фактор и хората, които стоят зад шоуто - продуцентите Магърдич Халваджиян и Саня Армутлиева. Младата изпълнителка е категорична, че шоуто е създадено единствено с цел да експлоатира младите таланти на България, но не и да им се даде шанс в кариерата.

[caption id="attachment_77389" align="alignleft" width="300"]Михаела Филева изригна срещу Х Фактор Михаела Филева изригна срещу Х Фактор[/caption]

Коментарът на Михаела Филева е по повод старта на кастингите за третия сезон на музикалния формат. Както знаете, сладураната от Велико Търново се яви на прослушванията за първия сезон на шоуто през 2011 година, ни журито не оцени певческите й възможности и тя отпадна още в предварителните кръгове.

Въпреки това обаче Михаела Филева в момента е сред най-актуалните и харесвани млади звезди. Което за пореден път доказва, че славата не минава задължително през победа в Х Фактор. Сладураната също го осъзнава и изтъква, че помощта на Магърдич Халваджиян и Саня Армутлиева изобщо не е необходима, предават от Hotarena.net.

"Предавания като Х Фактор са пълна измама и само дават празни обещания", обяснявала на приятелките си Михаела Филева. Нещо повече, изпълнителката е категорична, че единственото, което подобни риалита правят, е да употребяват, сдъвкват и изплюват младите хора, въпреки качествата им.