април 26, 2024

Михаела Филева втрещи с ретро визия в новия си клип (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/mihaela-fileva-vtreshti-s-retro-viziya-v-noviya-si-klip-video/144212 Kliuki.net
Михаела Филева втрещи с ретро визия в новия си клип (Видео)

Михаела Филева облича все по-нелепи тоалети в клиповете и по участията си, феновете са в потрес

Михаела Филева е сред най-обичаните млади изпълнителки в страната. Сладураната успя да се наложи за нула време и също толкова бързо да си спечели тълпа от фенове. Които обаче не спират да я критикуват заради все по-нелепите й избори за сценични тоалети. И визии в клиповете й. Михаела Филева винаги си подбира леко ексцентрични тоалети, за да изпъкне. Този път обаче надмина себе си, втрещени са потребителите.

[caption id="attachment_77323" align="alignleft" width="300"]Михаела Филева втрещи с визия Михаела Филева втрещи с визия[/caption]

В клипа към последната си песен "Едно наум", певицата се фръцка с впито по нея дънково клинче. Което е загащила буквално до ушите си. Досущ като модата, вдъхновена от Флашданс преди няколко десетилетия. Дори и най-върлите почитатели на Михаела Филева й направиха забележки за нелепата й визия. "Красива си, но си облечена ужасно. На всичкото отгоре и клинът ти е на криво", възмущават се форумци.

Критиките обаче ни най-малко не смущават Михаела Филева. Която очевидно се чувства много комфортно, обута в панталони, чиято талия я огащва чак до гърдите. Припомняме ви, че изпълнителката се появи в подобна визия и в клипа към дуетната си песен с Били Хлапето "В реда на нещата". Там сладураната се беше спряла на къси панталонки.

Които отново беше загащила до немай къде си.