September 08, 2024

Михаил Билалов бе плътно до жена си цяла вечер

https://kliuki.net/kliuki/mihail-bilalov-be-platno-do-zhena-si-cyala-vecher/167052 Kliuki.net
Михаил Билалов бе плътно до жена си цяла вечер

Медията сложи край на ковид ограниченията
bTV сложи официално край на ограниченията, които бяха въведени след първите случаи на COVID-19 у нас.

След 3-годишна пауза медията се върна към традицията да открива всеки нов тв сезон с голямо парти. Във вторник вечер редови служители и някои от родните звезди се събраха на партито, за да полеят проектите си. гвоздеят в програмата бяха Дара и Стефан Вълдобрев.

Сред присъстващите звезди на медията бяха Антон Хекимян, Светослав Иванов, Мария Цънцарова, Златимир Йочев, Цветанка Ризова и др.
Продуцентът Иван Христов пък пристигна на партито с голямата си фамилия. С тях не бе единствено голямата му дъщеря Ава, която е от първия му брак – с Вихра Петрова.

Децата от сериала „Татковци“ също присъстваха на купона. Те бързо наобиколиха синоптичката Натали Трифонова, откъдето пък стана ясно, че съвсем спокойно може да влезе в ролята на учителка в забавачка, предвид факта, че не спряха да се забавляват с малчуганите. Тя бе заложила на впита рокля, описваща идеално формите й.

Деси Стоянова пък бе на партито без екранния си партньор Сашо Кадиев, който поздрави колегите си чрез видеозапис.
Михаил Билалов пък пристигна в компанията на половинката си – сценаристката Ваня Николова и останаха неразделни през цялата вечер. Към тях за известно време се присъедини и Кирил Ефремов.

На купона присъстваха още Гергана Гунчева, Силвия Драгиева и Жаклин Георгиева. Мъжете от сериала „Татковци“ обаче липсваха. На партито не присъстваха и големите звезди от сериала „Мен не ме мислете“ .

Освен Иво Аръков и Николаос Цитиридис, в компанията на Натали Трифонова, имаше и друга двойка водещи – Виктория Готева и Ивайло Везенков. През цялото време Хекимян окуражаваше Виктория, че ще се справи с поверената й задача.

Новинарите в медията пък се събраха около Хекимян. Звездите на bTV забавлява от сцената и Стефан Вълдобрев, който им благодари за медийната подкрепа.
Направи впечатление, че Дара, която бе пременена в къса зелено-черна рокля през цялото време не забравяше да се усмихва, щом се обърнеше към продуцентката си Саня Армутлиева. Тя пристигна с наследника си като шеф на дружеството за защита на авторски права – ПРОФОН – Владимир Владимиров.

На партито бе и Дара Екимова, която пристигна заедно с майка си Ива Екимова.
Меги Димчева и Нели Хаджийска от „Търси се“, бяха неразделни както обикновено. Поли Генова бе в компанията на музиканти, а Неделя Щонова – с редакторката на „Преди обед“ Ралица Стефанова.

Поли Гергушева бе с мъжа си и малкия си наследник. На партито присъства и водещата на новото кулинарно предаване – Мария Жекова. Липсваше обаче менторката й от Мастършеф – Силвена Роу, която два дни по-рано се появи на премиерата на новия сериал на конкурентната Нова тв – „С река на сърцето“.
Източник: Уикенд