април 25, 2024

Михаил Билалов към феновете на "Под прикритие": Моля за прошка

https://kliuki.net/kliuki/mihail-bilalov-kam-fenovete-na-pod-prikritie-molya-za-proshka/143160 Kliuki.net
Михаил Билалов към феновете на "Под прикритие": Моля за прошка

Михаил Билалов се опитва да успокои разгневените си почитатели

Михаил Билалов официално е аут от "Под прикритие" след като героят му Джаро беше застрелян в последния излъчен епизод. Премахването на един от любимците на зрителите естествено предизвика изключително гневни реакции сред тях. Дали в опит да успокои феновете си или просто, за да им благодари, Михаил Билалов се обърна към всички тях чрез профила си във Фейсбук.

[caption id="attachment_66120" align="alignleft" width="300"]Михаил Билалов се сбогува с феновете на "Под прикритие" Михаил Билалов се сбогува с феновете на "Под прикритие"[/caption]

Обичаният актьор използва цитат на Шекспир от "Сън в лятна нощ", който най-добре да онагледи чувствата му, когато вече не е част от може би най-успешния български сериал в последните години. "Оттеглям се като за прошка моля", написа Михаил Билалов в профила си в социалната мрежа. Естествено, онлайн изявлението му нямаше как да бъде подминато с безразличие от верните му почитатели, а и фенове на сериала като цяло.

"Най-силният персонаж си отиде", "Беше най-добрият, не трябваше да убиват Джаро", са само част от отзивите на недоволните зрители. Някои от тях са още по-крайни в мненията си, заявявайки, че щом техният любимец вече не е на екран, ще спрат да гледат сериала.

"Това на нищо не прилича - първо Косъма, сега и Джаро", недоволстват феновете на Михаил Билалов.