април 19, 2024

Михаил Билалов се забрави: Аз съм звезда, няма да си плащам сметката

https://kliuki.net/kliuki/mihail-bilalov-se-zabravi-az-sam-zvezda-nyama-da-si-plashtam-smetkata/144363 Kliuki.net
Михаил Билалов се забрави: Аз съм звезда, няма да си плащам сметката

Михаил Билалов отказа да плати в бургаско кафе, бил се снимал със сервитьорките

Михаил Билалов изглежда се е самозабравил. Покрай славата, която го споходи с участието му в "Под прикритие", звездата е започнел да се надува страшно много, разказват запознати. Върхът обаче бил преди няколко дена, когато екранният Джаро станал и си заминал от кафене в Бургас без да си направи труда да си плати сметката.

[caption id="attachment_78302" align="alignleft" width="300"]Снимката на Михаил Билалов, която струва 20 лева Снимката на Михаил Билалов, която струва 20 лева[/caption]

Михаил Билалов не стига, че не платил, ами дори заявил на управителя, че заведението е длъжно да го почерпи. Причината? Звездата благоволил да се снима с две от сервитьорките. Заради което казал, че заведението му било длъжник. Управителят на кафенето бил сащисан от думите на актьора и дори първоначално помислил, че се шегува.

След като Михаил Билалов стана и си заминал обаче без да извади и лев, мъжът осъзнал, че действително снимката на сервитьорките със звездата не е била безплатна. Най-куриозното в цялата ситуация е, че общата сметка на Джаро, приятелят, с който е бил и двете деца с тях, е възлизала точно на 20 лева и 2 стотинки.

Управителят на кафенето разказва още, че по време на целия си престой в заведението Михаил Билалов говорел доста шумно и не спирал да изтъква кой е и колко е известен, научиха от blife.bg.