април 19, 2024

Михаил Билалов в нов сериал с Лилия Маравиля

https://kliuki.net/kliuki/mihail-bilalov-v-nov-serial-s-liliya-maravilya/143763 Kliuki.net
Михаил Билалов в нов сериал с Лилия Маравиля

Михаил Билалов се завръща в нов сериал, а феновете са доволни, че толкова скоро ще ги радва с таланта си

Михаил Билалов се завръща в нов сериал заедно с Лилия Маравиля, научи Kliuki.net.

Двамата бяха в Под прикритие, но сега ще го играят мъж и жена. Джаро ще открадне дамата на Попов и тя вече няма да е преданата му половинка, каквато беше в крими сагата.

[caption id="attachment_71351" align="alignright" width="300"]Михаил Билалов Михаил Билалов и Лилия Маравиля в нов сериал[/caption]

Сюжетът тук ще е по-различен и забавен, разказва изданието hotnews.bg. Маравиля ще има пикантно минало, разведена е няколко пъти и има деца.

Покрай това ще произлязат какви ли не истории, издават от екипа, който ще излъчи продукцията с Михаил Билалов по ТВ7, писа „Монитор”.

[caption id="attachment_71352" align="alignleft" width="300"]Михаил Билалов Михаил Билалов сподели кадри от работния процес по Връзки[/caption]

Семейната драма с елементи на комедия ще носи името Връзки и ще наподобява хитовата поредица с Кари Брадшоу.

В сцените участие ще вземат още Яна Маринова и Валери Йорданов. Хуморът щял да бъде на ниво, а не просташки и градката история определено щяла да допадне на публиката, обещават създателите.

Ваня Николова е един от сценаристите на Връзки, а тя има опит с Четвърта власт и Под прикритие. Феновете на Михаил Билалов ще се насладят на таланта му отново още през есента.

Актьорът вече издаде какво се случва зад кадър, въпреки че същинската работа тепърва предстои. Всички очакват със затаен дъх появята на екран на Михаил Билалов.