юли 25, 2024

Михаил Билалов застигнат от мъстта на продуцентите – ето защо убиха Джаро!

https://kliuki.net/kliuki/mihail-bilalov-zastignat-ot-mastta-na-producentite-eto-zashto-ubiha-dzharo/143172 Kliuki.net
 Михаил Билалов застигнат от мъстта на продуцентите – ето защо убиха Джаро!

Михаил Билалов е застигнат от мъстта на продуцентите на Под прикритие

Михаил Билалов е застигнат от мъстта на продуцентите на Под прикритие!

Това е причината Джаро да бъде убит, научи Kliuki.net.

Преди време Михаил Билалов си позволи остро да критикува екипа, който прави сериала.

[caption id="attachment_66205" align="alignright" width="300"]Михаил Билалов застигнат от мъстта на продуцентите - ето защо убиха Джаро! Михаил Билалов застигнат от мъстта на продуцентите - ето защо убиха Джаро![/caption]

Актьорът изрази гласно недоволството си и беше единственият, който не си замълча, а набързо посочи слабите места на 4-ти сезон.

Освен това той остана изумен от появата на дъщерята Ния Туджарова. „Дано Джаро не доживее и внучета, че тогава ще залитнем в друг жанр...”, подметна с ирония Михаил Билалов.

[caption id="attachment_66208" align="alignleft" width="300"]Михаил Билалов се справи брилянтно с ролята си на Джаро, хвалят го почитатели Михаил Билалов се справи брилянтно с ролята си на Джаро, хвалят го почитатели[/caption]

Зрителите са разочаровани от самото начало на Под прикритие 4 и не спират да пишат отзивите си. Създателите на крими сагата пък се правят на ни чули, ни видели, а освен това твърдят, че едва ли не има битка срещу тях.

„Да, това е най-лесно, когато искаш да си затвориш очите за истината, да кажеш, че другите имат интерес да те плюят или злобеят, нали?! Всички знаем, че не така стоят нещата, дъните се и Под прикритие вече не е филмът, който искаме да гледаме!”, гласи мнението във виртуала.

След ликвидирането на Джаро, почитателите на Под прикритие съвсем избесняха. А всъщност причината е на лично ниво. Михаил Билалов не си спести впечатлението от новите епизоди на Под прикритие и това му коства ролята.

Самият той не е засегнат, защото отдавна искал да се измъкне от образа, след като съзирал как го съсипват. Сега почитателите на Под прикритие ще трябва да свикват с мисълта и да следят сцените без култовия злодей.

Не е ясно каква точно ще бъде развръзката на финала, но така или иначе, той се очаква с огромно нетърпение. Факт, който не може да бъде променен, въпреки множеството негативни реакции на потребителите във виртуала.

А на вас ще ви липсва ли Михаил Билалов?

Под Прикритие Сезон 4 Епизод 11by cool12312