юли 25, 2024

Михаил Билалов живее изключително скромно (Снимки от дома му)

https://kliuki.net/kliuki/mihail-bilalov-zhivee-izklyuchitelno-skromno-snimki-ot-doma-mu/142988 Kliuki.net
Михаил Билалов живее изключително скромно (Снимки от дома му)

Михаил Билалов изненада феновете с доста скромното си жилище

Михаил Билалов нашумя изключително много с ролята си на мафиота Джаро от култовия сериал "Под прикритие". Актьорът за нула време се превърна в любимец на зрителите в образа на мафиота, който си пада по лукса и скъпите неща и не се спира пред нищо, за да получи своето. Съвсем естествено, това породи любопитството на феновете, които се зачудиха дали Джаро има нещо общо с истинския Михаил Билалов.

[caption id="attachment_64720" align="alignright" width="270"]Михаил Билалов в дома си Михаил Билалов в дома си[/caption]

От Kliuki.net намерихме снимки, които дават отговор на този въпрос. Въпросните кадри най-вероятно са правени в дома на Михаил Билалов в София, тъй като на тях той е с двете си дъщерички, а на едната е по-голямата - Данае, на 11-я й рожден ден. Прави впечатление, че обстановката в жилището на звездата е повече от скромна. Липсват всякакви твърде луксозни предмети, а част от феновете на актьора дори отбелязаха, че мебелировката навява спомени за къща на село.

Михаил БилаловЕстествено, скромното жилище на Михаил Билалов впечатли онлайн потребителите. "Евала на човека, не се е забравил, не се прави на голямата звезда", "Живее си скромно със семейството си без излишни изхвърляния като други, самозабравили се "звезди", коментират форумци.