април 20, 2024

Мика Стоичкова разкри: Напускането ми в "Денсинг старс" беше нагласено!

https://kliuki.net/kliuki/mika-stoichkova-razkri-napuskaneto-mi-v-densing-stars-beshe-naglaseno/143237 Kliuki.net
Мика Стоичкова разкри: Напускането ми в "Денсинг старс" беше нагласено!

Мика Стоичкова бясна след напускането на „Денсинг старс“

Мика Стоичкова е изключително обидена от напускането си от „Денсинг старс“. Дни след изгонването й от шоуто, наследницата на Камата не спира да се оплаква, че са я изгонили нарочно.

Според Мика в предаването всичко е нагласено, включително и редът, по който напускат участниците в шоуто. И е на мнение, че не се оценява талантът и възможностите на участниците, а има изготвен сценарий кой след кой трябва да излезе.

[caption id="attachment_66791" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова разстроена след напускането на "Денсинг старс" Мика Стоичкова разстроена след напускането на "Денсинг старс"[/caption]

Мика Стоичкова също така заявила пред приятелите си, че е убедена в подкрепата на публиката. И е сигурна, че зрителския вот не е бил взет под внимание при елиминацията й.

Както Клюки.нет писа, Стоичкова си изпусна нервите веднага след като се разбра, че напуска шоуто. Зад кулисите, бившата тв водеща избухнала, че Нели Атанасова не е никаква звезда и е останала в предаването, единствено защото се ползва с протекциите на продуцентите на продукцията. Мика Стоичкова избълвала куп обиди по адрес на колежката си, като от соления й речник се смутили и останалите участници, пише hotnews.bg.

Слухове, че предаването е нагласено се носят от години, но този път зрителите се чудят дали няма доза истина в това. Коментарите на Мика, както и намеците на други участници миналата година, провокираха предположения, че има подготвена схема, по която звездите да напускат предаването и предварително е било решено, че тя няма да стигне до финала.