март 29, 2024

Милица Гладнишка скочи на Мария Илиева след финала на Гласът на България: За един пи ар минава през всички! (Вижте целия цирк)

https://kliuki.net/kliuki/milica-gladnishka-skochi-na-mariya-ilieva-sled-finala-na-glasat-na-balgariya-za-edin-pi-ar-minava-prez-vsichki-vizhte-celiya-cirk/165270 Kliuki.net
Милица Гладнишка скочи на Мария Илиева след финала на Гласът на България: За един пи ар минава през всички! (Вижте целия цирк)

Милица Гладнишка нападна Мария Илиева заради поведението й на финала на Гласът на България

Актрисата Милица Гладнишка рядко си позволява негативни коментари и винаги е позитивно настроена. Този път обаче не се сдържа. Думите ѝ са насочени към певицата Мария Илиева, която участва в „Гласът на България“ в дует с претендента за победител Борис, но го затъмни на сцената и така зачеркна усилията му да спечели предаването. [caption id="attachment_189866" align="aligncenter" width="290"]мария илиева Снимка: Инстаграм[/caption] „Мария Илиева показа, че е машина и за един пиар минава през всичко и всеки. Като танк", написа Милица на стената си във фейсбук след края на дуетното изпълнение, но по-късно изтри публикацията. Думите й провокираха истинска буря от коментари. Повечето бяха на мнението, че Мария Илиева е направила мечешка услуга на Борис като не го e оставила да изпълни песента по свой си начин, надделявайки над него. "Не беше дует, а дуел", написа един от гледалите шоуто. А Наталия Василева отива още по-далеч, коментирайки за Мария Илиева: "Съгласна съм с вас. Освен пиар, Мария Илиева няма нито един хит за толкова години." Татяна Петкова пък написа: "Мария Илиева е прекрасна певица, с уникални гласови данни! В случая не трябваше да показва собствения си талант, защото той е безспорен, а да отстъпи крачка назад и да даде възможност на Борис да изпъкне. Тя беше там затова - да подкрепи финалиста Борис! Жалко, че тя единствена от всички "гост звезди" не го направи“, пише hotnews.bg.