февруари 06, 2023

Мира на Емилия копие на Ивон като малка (Щерките на Коко Динев истински близначки – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/mira-na-emiliya-kopie-na-ivon-kato-malka-shterkite-na-koko-dinev-istinski-bliznachki-snimki/166673 Kliuki.net
Мира на Емилия копие на Ивон като малка (Щерките на Коко Динев истински близначки – Снимки)

Емилия и Анелия май създадоха близначки

Щерките на Коко Динев от две от най-актуалните ни певици се оказаха повече от полусестри. Двете момичета си приличат неочаквано много и доста хора биха се заблудили, че майка им е една и съща. Мира на Емилия на практика одра кожата на кака си Ивон като малка. Както можете сами да се уверите, приликата между тях е очевидна, а приносът на таткото – още по-очебиен. Явно гените на най-популярния баща у нас са доста силни и потомството му го доказва несъмнено.

Мира е одрала кожата на Ивон на същите години Снимка: Инстаграм

Макар дъщеря му от Анелия да е вече голяма млада дама, детските ѝ снимки дадоха храна на любопитните. Последният пост на Емилия в Инстаграм показва нейната малка красавица, която изумително прилича именно на Ивон на същите години. Така, макар и от различни майки, двете момичета показаха, че кръвта вода не става. Дали поддържат връзка помежду си, не е съвсем известно. Предвид конфликтите между изпълнителките в продължение на години едва ли поне приятелство между тях е възможно. След като се раздели с Анелия, Коко Динев скочи в леглото на Емилия и си направи още двама наследници. И ако за момчето му не можем да търсим подобна прилика, то Мира уверено върви по стъпките на кака си Ивон.

Кръвта вода не става Снимка: Фейсбук