май 21, 2024

Миро на Мария я третира като държанка! (Певицата отрече за развода с просташко фото)

Мария май не случи на мъж

https://kliuki.net/kliuki/miro-na-mariya-ya-tretira-kato-darzhanka-pevicata-otreche-za-razvoda-s-prostashko-foto/167690 Kliuki.net
Миро на Мария я третира като държанка! (Певицата отрече за развода с просташко фото)

И напук на слуховете за поредния развод, намери за удачно да се изфука с нестандартно фото. Въпросният кадър обаче ѝ изигра мръсна шега. Очевидно е, че натоканата певица държи да се изкара щастлива семейна жена, и вероятно се показа пред всички в Инстаграм, за да опровергае сочната клюка за развода. Едно обаче направи изключително силно впечатление на интернет маниаците. На снимката Миро е хванал Мария директно за задните части, че дори и по-навътре.

Мария обича да се държат с нея мръсно

Просташкият привкус на кадрото на практика развали магията на “щастливата” двойка. И ако господинът третира жена си като обикновена държанка, никой не ѝ е виновен. Откакто двамата се загаджиха, фолкаджийката претендира да е изключително щастлива. Кратките включвания на мъжа ѝ в Инстаграм обаче като че ли опровергават подобно върховно щастие.

Жестът с ръка на четирибуквието обикновено се ползва от хора, които не блестят с особени възможности. За жалост, Мария не изглежда да е случила на избраник, който да се отнася с нея като с дама. А може би и така ѝ харесва. Така феновете ѝ, без да искат, надникнаха буквално под завивките на обичната си идолка от сцената. Този път обаче тя по-скоро не постигна целта си, а си натресе лека доза присмех.